Tre ting i gemmeren du kan tjene penge på

ANNONCE:

Når vi rammer sidst på måneden i kalenderen, så er det ikke alle husholdninger, hvor der er lige mange penge i overskud. For nogen er det intet problem, men andre må være sparsommelige i slutningen af måneden. Af samme grund er det altid en god ting at orientere sig om, hvad du kan tjene penge på. Der er nemlig andre måder at tjene penge i fritiden, når du ikke lige er på job eller får din velfortjente søvn. Et godt sted at starte kan være at sælge ting. Mange tyr til DBA, trendsales og andre sider for at sælge ting, de ikke bruger længere. Men faktisk har mange husholdninger også ting liggende i kældre og pulterrum, de blot betragter som ragelse. Men faktisk er det netop nogle af disse ting i gemmeren, der kan være mange penge værd. Her følger en liste over tre ting i gemmeren, du kan tjene penge på. Mangler du lidt ekstra til at forsøde måneden? Så tag et kig, og se, om du har nogle af disse genstande liggende derhjemme. God jagt.

Guld

Guld!? Ja, guld. Det lyder måske underligt at skrive. Det er nemlig de færreste, der lige har guldbarrer liggende på lager derhjemme, men måske har du noget guld liggende, du ikke kendte til. I bogstaveligste forstand. Mange har nemlig smykker, lysestager, skåle og andet liggende i de velkendte guldfarver. Nogle ting er arvestykker, andet er havnet der via loppemarkeder og lignende. Hvis du har en fornemmelse af, at noget af dit ragelse faktisk kunne være ægte guld, så tøv ikke med at få det tjekket. Hos nordiskguld.dk kan du se den nuværende guld pris. Her kan du også få firmaet til at teste dine gamle ting for ægte guld. Måske bliver du skuffet. Men der er også en chance for, at du vender hjem med en god gevinst.

Pokémon-kort

Var du barn eller forældre til et barn i slut 90’erne eller start 00’erne? Så kender du måske til Pokémon. Hvad du nok ikke vidste er, at de velkendte japanske monsterkort er penge værd. Pokémon har en stor og dedikeret følgerskare verden over, og mange af de tidlige og sjældne kort er mange penge værd på internettet i dag. Har du nogle kort liggende? Så gør dig selv den tjeneste at slå dem op på Ebay eller lignende. Måske er de penge værd.

Møbler

Gamle designermøbler kan være utrolig mange penge værd. Men hvis du ikke lige er samler eller entusiast, så er der en chance for, at du har nogle gamle møbler i opbevaring, der i virkeligheden er mange penge værd. Få tjekket op på dine gamle møbler, og se, om der er en gevinst at hente.