Klassisk indretning til et moderne hjem

ANNONCE:

Nogen er til lyse dagligstuer, andre er til de mere mørke elementer. Nogen er til en ny og moderne, mens andre er til klassisk og tidløs indretning. Derfor er alle hjem heller ikke ens.

Hvordan man indretter sit hjem, kan sige meget om, hvem der bor der.

Hvis man netop er til den klassiske indretningsstil, så er det dog ikke ensbetydende med, at man ikke også kan få plads til noget nyt. Mange klassiske møbeldesigns har nemlig overlevet årtiers skiftende trends og er derfor stadig i produktion.

Det betyder, at man sagtens kan finde klassiske indretningselementer uden at skulle købe brugt.

Klassiske designere

Mange kender de største danske designere som for eksempel Hans J. Wegner, Børge Mogensen og Arne Jakobsen, især hvis man går bare lidt op i indretning. De har også haft stor succes på den internationale scene.

Hvis man kan lide deres klassiske designs, så kan man stadig finde dem, og så kan man desuden finde nyfortolkninger af dem også.

Udover de danske er der dog også en række udenlandske designere, der må siges at have et godt tag på deres fag, for designere som Herman Miller har også siden halvtredserne lavet smukke og funktionelle elementer til hjemmet. Et eksempel er allerede de ikoniske Bubble lamper fra Herman Miller, der stadig holder i dag, og som i øvrigt ikke koster kassen.

Hvis man derimod ikke ser prisen som et problem, så findes der også mange andre designere fra hele verden, som stadig har relevans i dag. Det er blandt andet:

  • Italienske, Gio Ponti
  • Det amerikanske ægtepar, Charles og Ray Eames
  • Irske, Eileen Gray
  • Tyske, Walter Gropius
  • Schweiziske, Le Corbusier, eller Charles-Édouard Jeanneret, som han egentlig hed

Og så er der naturligvis mange flere. Derfor er der altså nok at tage af, hvis man vil bringe en klassisk stil ind i et moderne hjem.