Hvor billigt kan et nyt tag fås?

Det behøver ikke at være en stor investering, at få lagt et nyt tag. Det er sådan en ting, som mange tror er meget dyrere, end det det i virkeligheden er. Men hvor billigt kan det egentlig fås? Det kigger vi lidt nærmere på her.  

Hvilken type tag vil du have? 

Nyt tag og hvad det koster, kommer meget an på, hvilken type tag du vælger. Der er forskellige tagtyper der passer til forskellige behov og forskellige typer hus, og derfor så er det helt essentielt, at du vælger den rigtige. Der findes selvfølgelig nogle materialer, der er mere eksklusive end andre. Populære tage som tegltage og skifertage, kan hurtigt komme op i 2000 kr. per kvadratmeter tag. Det er til gengæld meget holdbare tagtyper, og det skal man også tage med i overvejelserne omkring, hvad slags tag man skal vælge.

Nogle tagtyper, som for eksempel naturskifer, kan holde i mere end 100 år, og da kan man sige at det på mange måder betaler sig, end hvis man skal skifte tag hvert 15-20. År med en billigere tagtype. Det er dog også sådan, at man skal tænke lidt over, hvad der passer til ens bolig.

De billigste tagtyper 

Jydsk Tagteknik kan tilbyde gode, billige og populære tage. Bølgeeternit er for eksempel et svært populært valg, og koster mellem 830-980 kr. Per kvm. En anden svært populær tagtype, er ståltage, der kan holde i op til 50 år og koster 760-1000 kr. Per kvm. Den billigste tagtype er tagpap, der koster mellem 400-1000 kr. Per kvm. Dette er en tagtype der kan holde i ca. 30-50 år.

Der er altså meget stor forskel på pris og holdbarhed, alt efter hvilken tagtype du ender op med at vælge. Den billigste, er dog ikke den der holder i længst tid, så man skal måske også overveje, hvor billigt taget er på længer sigt.