Få styr på hygiejnen og rengøringen med Tork

Få styr på hygiejnen og rengøringen med Tork
GRAFICAL.DK |
ANNONCE: Alle virksomheder, kontorer og så videre har et behov for at sikre rene og lækre faciliteter for medarbejderne. Der skal være papir og sæbe på toiletterne, så hygiejnen kan forblive helt i top, der skal være desinficerende gel, så farlige bakterier fra den store verden ikke risikere at sprede sig, og der skal være rengøringsartikler til alle formål, så stedet kan forblive skinnende rent og behageligt at opholde sig i.

Det kan være besværligt og tidskrævende at købe alle disse forskellige produkter – især hvis du skal køre byen rundt for at finde dem. Heldigvis findes der en mulighed for at få alle de kvalitetsprodukter, du skal bruge: Du kan købe Tork produkterne online.

Tork er en virksomhed, der er kendt for deres store udvalg af mange forskellige kvalitetsprodukter til bl.a. hygiejne og rengøring. Tork produkter er ideelle til eksempelvis arbejdspladser, skoler, professionelle køkkener og restauranter – eller andre steder der stiller høje krav til renlighed og hygiejne i det daglige, og som derfor har brug for en række pålidelige kvalitetsprodukter. Tork kan naturligvis også anvendes af private, der gerne vil gøre hjemmet rent med kvalitet.

Oplev det brede udvalg af Tork produkter

Med Tork finder du alt det, du skal bruge til rengøring og hygiejne, men de er især kendt for:

  • Deres sæbe- og papirdispensere som er perfekte til eksempelvis arbejdspladser, skoler og andre institutioner

  • Cocktailservietter i flotte designs

  • Cleanline grundrengøring til slagterier og storkøkkener

  • Køkkenruller til storindkøb


De fleste at Torks produkter kommer desuden med diverse miljømærker, der kan give dig god samvittighed som både virksomhedsejer og ansat. Bl.a. får du mange produkter med det kendte Svanemærke, som er din garanti for, at de produkter du køber, ikke har været til skade for miljøet under produktionen og heller ikker er farligt eller skadeligt for de mennesker, der anvender produkterne i deres dagligdag.