Learning is Fun. A young boy is ready for his education.

Sådan får du mest muligt ud af din pension

ANNONCE: Har du en pensionsopsparing, men er du i tvivl om, hvorvidt det er den rette for dig? Så læs med her i denne artikel, hvor vi kigger nærmere på, hvordan du kan få uvildig pensionsrådgivning, der kan optimere din pensionsordning, så du kan få flere penge til dig selv, når du skal på pension.

Hvem er APC Forsikringsmæglere?

APC Forsikringsmæglere er Danmarks største pensionsmægler. Virksomheden blev i sin tid stiftet af danske Peter Lindblad, som både er adm. Direktør og hovedaktionær. Inden han stiftede virksomheden, arbejdede han blandt andet som pensionsrådgiver i Codan, hvor han senere fik stillingen som salgsdirektør. Derudover har han også arbejdet som salgsdirektør i SEB Pension i en årrække, indtil han i 2007 valgte at stifte APC Forsikringsmæglere.

Der er, med andre ord, tale om en mand, der har mange års erfaring inden for pensionsbranchen, og som har både egenskaberne og kvalifikationerne til at drive en uvildig pensionsmæglervirksomhed. Læs om APC Forsikringsmæglere A/S’ stifter og bliv klogere på manden bag den succesfulde virksomhed.

APC Forsikringsmæglere fungerer som uvildig pensionsrådgiver for over 13.000 af danske kunder, og de har et stort fokus på at sikre gennemsigtighed i en branche, der ellers har en tendens til at være meget ugennemsigtig. De kan dermed med stor sandsynlighed hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du i dag har den mest optimale pensionsordning.

Hvad er fordelene ved at vælge APC Forsikringsmæglere?

Der er rigtig mange fordele ved at vælge APC Forsikringsmæglere. Her kan blandt andet nævnes:

  • Du kan få nogle af de laveste pensionsomkostninger, som giver dig flere penge til din pension
  • Du får 100% uvildig rådgivning, hvor det kun er dine interesser, der bliver varetaget
  • Du kan frit vælge mellem alle pensionsprodukter blandt de kommercielle pensionsselskaber
  • Du kan få overvåget din pension, det sikrer at du altid har den mest optimale pensionsløsning.
  • Du kan få et bedre indblik i, hvad din pensionsløsning indeholder – bl.a. dine omkostninger, din risikoprofil og om produktmuligheder i markedet
  • Du kan sikre dig at du altid har den bedste pensionsløsning tilpasset dine behov

Du kan få mere i din pension

APC Forsikringsmæglere har over 13.000 tusinde kunder med mere end 20 mia. kr. i pension, og det er rigtig mange pensionsmidler, som samlet gør, at de kan forhandle attraktive priser og rabatter til deres kunder. Derudover kan de hjælpe dig med at gennemskue det ugennemskuelige pensionsmarked, og på den måde kan du muligvis skære i de omkostninger, der er forbundet med at have en pensionsordning i Danmark. Det betyder, at du kan få flere penge til dig selv, når du skal på pension.

Det er kun dine interesser, der bliver varetaget

Hos APC Forsikringsmæglere finder du en uvildig pensionsrådgiver, som ikke har nogen interesse i at du vælger en bestemt pensionsordning. APC modtager betaling for rådgivning uanset dit valg af pensionsselskab. Dermed har de kun dine interesser for øje, så de på den måde kan sikre dig, at du får den bedst mulige pensionsordning.

Dette er du langt fra garanteret i dit nuværende pensionsselskab, da en intern pensionsrådgiver, som er ansat af pensionsselskabet, naturligvis ikke vil kunne rådgive dig til at skifte pensionsselskab, også selvom du kan få en bedre løsning i et andet selskab. Så mister de dig med stor sandsynlighed som kunde og taber dermed penge på deres rådgivning.

Du kan få overvåget din pension, så du selv slipper for det

Mange danskere holder løbende øje med deres pension for at sikre sig, at der nu også er penge tilbage, når tiden til at gå på pension er kommet. Det kan dog være meget uoverskueligt og virkeligt svært at forholde sig til, især hvis man ikke kender til pensionsbranchen og ikke kan gennemskue de forskellige begreber.
I stedet kan du lade APC Forsikringsmæglere overvåge din pension for dig, ved at sammenligne din pensionsløsning med alle pensionsprodukterne i de kommercielle pensionsselskaber. Når APC mæglerne varetager disse komplekse sammenligninger, så giver det dig en god sikkerhed for at du har den mest optimale pensionsløsning, og samtidig kan du bruge din tid på noget andet.

Du kan få et bedre overblik over din pension og skjulte gebyrer

Pensionsbranchen er kendt for at være lidt af en jungle bestående af mange forskellige komplekse løsninger og komplicerede omkostninger (hvoraf visse kan være usynlige for dig). Med en uvildig rådgiver ved din side kan du få et bedre overblik over din pension.

Du kan få den bedste pensionsløsning

Fordi du får frit valg på alle pensionshylder. Det giver dig mulighed for at skabe den bedst mulige løsning for lige netop dig.

Få fordelene ved at have din pension hos APC Forsikringsmæglere.