Sådan arrangerer du et babyshower

ANNONCE: Er din gode veninde, kusine, søster eller en helt fjerde gravid, og vil du gerne fejre det ordentligt? Så er det oplagt at holde et babyshower for den gravide, hvor du overrasker hende sammen med mennesker, hun holder af, gaver og kager. Men hvordan arrangerer du egentlig sådan et babyshower?

Få styr på den praktiske del

Der er noget praktisk, der skal på plads, når du gerne vil holde et babyshower. Et babyshower er nemlig som regel en overraskelse for den gravide. Det vil sige, at du skal have inviteret alle kvinderne i hendes liv og have fundet et sted at afholde dagen, uden hun opdager det. Du skal desuden have udtænkt, hvordan du får hende hen til det sted, hvor festen holdes. Men når først der er styr på det, kan du gå i gang med alt det sjove.

Gå på jagt efter fin oppyntning

En stor del af det at holde et babyshower er, at der skal være fint pyntet op. Hvis du kender kønnet på barnet, kan du gå all in med enten lyserød eller lyseblå oppyntning. Ellers findes der også en masse neutral pynt, som er rigtig sødt. Det er sjovt at give den lidt ekstra gas med oppyntningen, for det er ikke til mange begivenheder, at du kan gøre det.

Find den helt rette gave

Til et babyshower får den gravide ofte nogle gaver, som enten er rettet mod hende eller hendes kommende baby. Når du arrangerer et babyshower, skal du også ud og finde den helt rette gave. Det kan godt være svært, fordi der kommer mange med en gave. Du vil gerne finde på noget, der er personligt, men også brugbart. Det er ikke så nemt at bede om en ønskeliste, så du må bare tænke kreativt. Er du tom for ideer, så find den helt rette barselsgave til både drenge og piger her.