De største boligtrends lige nu

ANNONCE: Boligtrends og Alt indenfor boligindretning kan være svære at finde rundt i – og forståeligt nok. Der er hundredvis af trends og jævnligt udskiftes de. Men her tager vi fat på nogle af de trends, der hitter lige nu. Så hvis du står og skal opdatere boligindretningen, kan du følge disse trends for et moderne look, men du kan også blot læse med, for at lade dig inspirere og blive klogere på tidens trends.

Farverige vægge

Farverige vægge bliver mere og mere in. De klassiske, hvide vægge er kedelige, og der skal noget farve på hverdagen. Hvis du står og skal kaste dig ud i et malerprojekt, så overvej pastelfarverne. Pastelfarver på vægge, paneler, døre og lister er stort inden for boligindretning lige nu. De giver et fint udtryk og mere liv til boligen, så dit hjem fremstår mere unikt. Du skal ikke være bange for at male én væg gul og den anden blå, og heller ikke for at inkorporere farvede møbler eller nips. Det vil alt sammen gå op i en højere enhed og passe lige ind i tidens trend.

Naturmaterialer

Naturmaterialer er stadig et materiale, vi er glade for i de danske hjem, og i sær træ er et kendetegn for den skandinaviske stil. Vi holder os mere i de lyse træsorter for tiden; som eg, bøg og endda også fyrretræ. Man kan blandt andet finde fine entremøbler i træ fra Roon & Rahn. Et andet naturmateriale, der hitter mere end ellers, er bambus og rattan. Vi ser flere stole, borde, reoler og en masse andre ting og sager i dette materiale. Rattan og bambus har et hyggeligt, retro udtryk, men emmer samtidig af ro og sommerhusstemning. Derudover er det miljøvenligt, da det er et hurtigtvoksende materiale.

Tekstiler

Flere tekstiler i hjemmet er et must i den moderne boligindretning. Flere gulvtæpper af uld og kelim puder skaber det helt rette og hyggelige udtryk. Derudover er gardiner også blevet et moderne element i indretningen. Gardinerne skal gerne være i sarte, pæne pastelfarver eller jordfarver, og så skal de helst være i et luftigt stof, eksempelvis hør. Gardinerne må nemlig gerne være en smule gennemsigtige for at opnå det perfekte, luftige look

Ved hjælp af disse tre største boligtrends lige nu, kan du skabe et rum, eller en hel bolig, der passer perfekt ind i tidens trends. Ellers kan du lade dig inspirere, og blot inkorporere ét af disse fine elementer i dit hjem. Den største boligtrend for tiden er nemlig at mixe og matche alt på kryds og tværs; materialer, farver og former – så vær ikke bange for at blande gamle trends med nye.