Tre fede ferieaktiviteter på solskinsøen

ANNONCE: Så er den danske sommer kommet, og det er tid til at tage på ferie. Flere og flere danskere vælger i år at tilbringe ferien inden for landets grænser, og det behøves bestemt ikke at blive kedeligt. En altid populær dansk feriedestination er solskinsøen Bornholm. Den lille perle ude i Øresund byder på mange spændende sommeraktiviteter år efter år, og nogle påstår, at solen altid skinner på øen. På øen finder du alt fra lækker fisk og lakrids til en forlystelsespark, et spillested og massere af dejlige strande. Så der er bestemt ikke nogen undskyldning for ikke at få en fantastisk og aktiv ferie på vores allesammens Bornholm. Men måske er det din første tur til solskinsøen? Eller måske er du blot i tvivl om, hvilke lækre aktiviteter der er at give sig til på Bornholm? Frygt ej! Her er tre fede ferieaktiviteter, du kan lave på sommerferien på Bornholm.

Spil løs, når det regner

Selvom Bornholm bliver kaldt for solskinsøen, så kan det desværre ske at øens ry fejler, og at der sniger sig en klassisk dansk regnvejrsdag ind i ny og næ. Men det betyder bestemt ikke, at du behøver at kede dig ihjel, nu når du er taget til Bornholm. En god måde at få timerne til at flyve afsted er at spille løs. Om du her tænker på kortspil, brætspil eller playstation og computer er op til dig. Så længe dig og dine medrejsende har noget underholdende at give sig til. Bor du i eget sommerhus og ønsker at skrue op for gamingen, så kan du finde det billigste Fiber internet på tjekbredbaand.dk og spille derud af med lynets hast. Så er selv regnvejrsdagene ikke kedelige.

Nyd vandet

Bornholm er en ø, og det bør du bestemt udnytte. Som enhver anden ø er Bornholm omkranset af vand, og det betyder massere af bademuligheder. Rundt om hele øen, er der fantastiske badestrande, der bare venter på at blive erobret af dig og dine nærmeste i sommervarmen. Er du ikke så meget til havvand, så kan Opalsøen bestemt også anbefales som et dejligt badested.

Gæsten

Gæsten, eller Gæstgiveren som den tidligere hed, er Bornholms helt eget spillested i Allinge. Her kan du få lækker mad til en overkommelig pris og nyde koncerter og optrædener i processen. Mange af Danmarks største musikere og komikere tager nemlig hver sommer turen til Bornholm for at optræde på Gæsten. Så hvis du er i nærheden og har tiden, bør du bestemt ikke gå glip af en aften på Gæsten.