Samsung leger med hos de tunge drenge med Samsung Galaxy

ANNONCE: It-virksomheder kæmper hele tiden om at være de mest innovative, nytænkende og nyskabende, når det kommer til forskellige digitale produkter. Dette gælder særligt for vores smartphone, der for en stor del af befolkningen er blevet uundværlig i dagligdagen.

Selvom Samsung har eksisteret i mere end 80 år, begyndte de deres rejse med it længe efter. Først i slutningen af 1900-tallet tog de it-branchen til sig og begyndte at levere it-produkter til verdens befolkning. Siden lanceringen af den første Samsung Galaxy er det dog gået stærkt, og i dag finder du et væld af modeller fra serien. Her kan du læse mere om, hvordan Samsung markerer sig på markedet i dag med sine nye Samsung Galaxy-topmodeller.

Historien om en android-stjerne

Selvom Samsung ikke er den eneste it-gigant, der markerer sig på markedet for smartphones, har de alligevel skrevet sig ind i historiebøgerne. For i takt med teknologiens udvikling blev Samsung Galaxy telefonerne et velkendt produkt i verden, som i dag har resulteret i et væld af forskellige modeller – og langt de fleste med stor succes.

Den første Samsung Galaxy blev præsenteret tilbage i 2009, og den var én af de mest kraftfulde telefoner, der nogensinde havde været på markedet. Denne smartphone udfordrede alle andre android-telefoner med en skarp grafik og gode funktioner, der endda truede den populære iPhone 3. Derfor startede Samsung ud med at skabe en god succeshistorie, der hurtigt betød en efterfølger.

Kun to år senere kunne Samsung præsentere deres tredje smartphone, der gav Apple kamp til stregen. Samsung Galaxy S3 blev solgt i mere end 70 millioner eksemplarer, og den blev derfor den anden bedste sælgende smartphone nogensinde. Den bedst sælgende på daværende tidspunkt var en anden Samsung Galaxy-model.

Samsungs store succes på et konkurrencepræget marked

I 2015 slap Samsung det gamle design og prøvede kræfter med nye teknologier og et nyt design. Her blev der sat mere fokus på det eksklusive design og innovative funktioner, som imponerede verden. Og i dag er ingen undtagelse. For siden da har Samsung præsenteret en række nye Samsung Galaxy-modeller, som alle leger med i toppen.

De klassiske modeller i dag er Samsung Galaxy S10 og Samsung Galaxy A71, der er to modeller der kan det hele, samtidig med at de er særdeles prisvenlige. Her får du high-tech kamerafunktioner og alt det, du har brug for.

Leg med de helt store drenge

Hvis du er til den avancerede teknologi og det unikke kamera, har Samsung i år lanceret Samsung Galaxy S20 Ultra. Denne smartphone er udstyret med verdens bedste kamera i en telefon hidtil, og her får du hele 108 MP som ét ud af de tre kameraer. Desuden har du et fantastisk 40 MP frontkamera, 6,9” AMOLED skærm og meget andet.

Derudover har de for nylig præsenteret et helt nyt design, der kan vise sig at være revolutionerende for markedet. Du kan nemlig finde et sammenklappeligt design med den nye Samsung Galaxy Z Flip, der er noget for sig. Her får du en smartphone kombineret med gamle, fysiske telefonteknologier i et genialt design.