Giver din seng dig de bedste forudsætninger for din søvn?

Giver din seng dig de bedste forudsætninger for din søvn?
SENGESPECIALISTEN.DK |
ANNONCE: Hvis vi skal fungere optimalt, er det et must, at vi sover godt om natten, så vi kan vågne op veludhvilede og klar til at gå en ny dag i måde. For at vi kan opnå en god nats søvn, kræver det dog, at vi har en ordentlig seng, der sikrer os et højt niveau af komfort og giver vores krop den optimale støtte. Det kan dog være svært at finde frem til den perfekte seng for netop dig, da der er et hav af forskellige sengetyper at navigere rundt i.

Hvilken sengetype bør jeg gå efter?

En seng er mere end bare en seng, og derfor handler det ikke om blot at vælge den første den bedste. I stedet er det en god idé at sætte dig godt ind i de mange sengetyper, der er at finde på markedet, så du kan finde en, der er god for netop dig. Du kan blandt andet overveje følgende typer af senge:

  • Boxmadras

  • Elevationsseng

  • Kontinentalseng

  • Planseng

  • Boxelevationsseng


Det vil komme fuldstændigt an på dit behov og din kropstype, hvilken seng der vil være at foretrække. En type af seng, der dog ofte falder i god jord, er kontinentalsengen.

Derfor er kontinentalsengen et godt bud

Kontinentalsengen er fordelagtig, fordi den består af tre lag madrasser og derfor yder en solid mængde støtte til din krop. Dette betyder, at du vil have gode forudsætninger for at opnå en dyb og god søvn, så du vågner op med et stort overskud og højt humør.

Du kan altså med fordel overveje, om din næste seng skal være en kontinentalseng, da det er en sengetype, der fungerer for mange.

Hvis du er blevet klar til at finde din næste seng, kan du undersøge mulighederne med det samme og hurtigst muligt gå en masse gode nætter i møde.