Altid varmt vand i hanerne

ANNONCE: Døjer du med det varme vand? Det vil måske ikke helt, som du vil, når du skal i bad? Så gå i Harald Nyborg og find en pumpe, der passer til din bolig. Så slipper du for kolde bade tidligt om morgenen. Du kan finde alt i Harald Nyborg, så lige meget hvad du står og mangler til din bolig, kan du finde hos dem.

Hos Harald Nyborg har de lidt af det hele. Uanset om det er indendørs eller udendørs, til haven eller til boligen eller bilen, så har de lige det, du står og mangler. De har alt lige fra plæneklippere til havemøbler, maling og fiskestænger. Hvis du står og mangler det, så kan du være sikker på, at de har det i Harald Nyborg.

Du sikrer dit hjem med en vandpumpe

Vandet i dit hjem kommer rundt ved hjælp af cirkulationspumper. Det er lige fra det varme vand i hanerne og brusekabinen til vandet i toiletterne og under gulvet, når du tænder for gulvvarmen. Alle huse og boliger har mindst én cirkulationspumpe tilknyttet, men det er ikke altid netop én pumpe er nok.

Derfor kan det være smart at installere en ekstra pumpe i hjemmet. På den måde sikrer du, at der altid er varmt vand i hanerne, så alle kan få et varmt bad om morgenen. Hvis du er sommerhusejer, kan det være en fordel, når I er mange samlet. Hvis din cirkulationspumpe er gammel og slidt, er det heller ikke til at vide, hvornår den går itu. Derfor er der altid gode fordele ved at installere en ny fra Harald Nyborg allerede i dag.

Du finder alt, hvad du har brug for 

Lige meget hvad du står og mangler, kan du være sikker på at Harald Nyborg har det hos dem. Mangler du en affugter til badeværelset, hvis dine unger bruger alt det varme vand? Sådan en har de. Eller hvad med et nyt brusesæt, der sparer på vandet, mens du er i bad? Sørme om ikke de har sådan en også. Du finder alle slags badeværelsesartikler, som brusestænger og bruseslanger til de små bruseholdere, der holder brusehovedet på plads.

Hvis du er i gang med at renovere, så har de også værktøj og byggeartikler, så du let kan komme i gang og afslutte dine private projekter derhjemme. Lige meget om du skal save eller male, så finder du det rette værktøj hos Harald Nyborg. Så slipper du også for at køre byen tyndt fra udbyder til udbyder, når du kan finde det hele et enkelt sted.

Lidt af det hele hos Harald Nyborg

Du finder også det seneste nye inden for elektronik og sport og fritid. Hvis du skal have din cykel fikset, inden du cykler Bornholm tyndt hen over sommeren, så kan du altid finde lappeudstyr og friske dæk, nye sadler og ringeklokker hos Harald Nyborg. Hvis du vil stå ved Hammershus og fiske, så kan du gøre din fiskestang klar med deres hjælp også. Alt lige fra blink til liner.

Der er alt til både sommer og vinter, fritid og arbejde.