IT-sikkerheden er vigtigt i virksomheder

IT-sikkerheden er vigtigt i virksomheder
GLOBALKNOWLEDGE.COM |
ANNONCE: IT-sikkerhed er vigtigt og for rigtig mange virksomheder en nødvendighed. I mange virksomheder er der store mængder af data, som skal beskyttes, hvilket især gør sig gældende, når de skal deles på tværs af mange grænseflader og forskellige enheder. Det sætter store krav til IT-sikkerheden i din virksomhed. Derudover er IT-sikkerheden også vigtig for sammenhæng mellem forretningsprocesser samt systemers funktionalitet og drift – dette kan IT-sikkerhed også forebygge.

Kurser er en rigtig god vej frem

IT-sikkerhed er blevet en stor del af hverdagen i mange virksomheder, og det kan derfor være en fordel, at dine IT-medarbejdere er uddannet inden for IT-sikkerhed, så der kommer endnu flere kompetencer på dine medarbejdere.

Det er med til at øge din virksomheds værdi samt forbedre driften i hverdagen. Kurser kan eksempelvis være IT-sikkerhedskurser og certificeringer. Det er muligt at finde et stort udvalg af eftertragtede certificeringer i IT-sikkerhed fra ISACA. Bliv klædt på til at løse fremtidens udfordringer indenfor IT-sikkerhed med CISM CISA og CRISC-certificeringerne fra ISACA hos Global Knowledge Denmark.

På kurser kan du få viden om og værktøjer til at bekæmpe:

  • Nedbrud på dine systemer

  • Phishing

  • Tyveri af identitet via. hacking

  • Ransomware

  • Hackere


Her får du et væld af forebyggende værktøjer, som beskytter din virksomhed og alt det tilhørende data.

Find IT-sikkerhed for alle, så du får mest muligt ud af et kursus

Alle skal starte et sted, hvilket også er gældende for IT-sikkerhed. Hvis du er helt ny inden for faget, er det vigtigt at finde en form for kursus, der tager højde for dette niveau. Uanset hvad kan det være en fordel med kursusudbydere, der tilbyder kurser på alle niveauer, da de oftest vil have bred erfaring og møder alle i øjenhøjde.

Når man skal tage kursus ved siden af sit arbejde, i forbindelse med arbejde eller lignende, kan der være behov for, at der er fleksibilitet. Derfor er det også en fordel at finde et firma, der kan tage kurser i dit tempo i form af E-learning og online kurser, så du kan få læringen, når det passer dig. Hvis I er flere, kan det være en fordel at tage kurset i grupper, så I kan lære det sammen og på den måde blive endnu bedre sammen.

Et kursusudbydende firma med mange muligheder er en stor fordel

IT-sikkerhed er et særdeles bredt felt, der kræver meget viden for at kunne alt inden for dette felt. Det er dog utroligt svært at kunne udfylde hele dette brede felt, hvorfor det er vigtigt at koncentrere valget af kurser om det, der er mest behov for. Dette er lettest at gøre ved udbydende firmaer, som har mange forskellige kurser inden for det brede felt. Således kan du bedre blive rådgivet og hjulpet frem til, hvilke kurser der vil hjælpe din virksomhed mest muligt.

Herudover kan du ved et sådant firma også få hjælp til at sammensætte et førende IT-sikkerhedshold, få en ordbog inden for feltet, sikkerhed på mobiltelefoner, sikkerhed over hele verdenen i den internationale virksomhed osv.