Mangler du plads på dit lager?

Mangler du plads på dit lager?
WWW.BOXIT.DK |
ANNONCE: Er du begyndt at mangle plads på dit lager, eller regner du med i den kommende tid at sælge mere end normalt? En løsning kan være at flytte til et nyt og større lager, men det er ikke sikkert, at det er nødvendigt. Det kan nemlig være rigtig omkostningsrigt. I stedet kan du lave nogle ændringer ved dit nuværende lager for at få noget mere plads.

Dan et overblik

Det kan være en god idé som det første at skabe et overblik over dit lager. Du er nødt til at vide, hvor meget plads du cirka har brug for, før du begynder at lave ændringer. På den måde kan du nemlig mindske risikoen for, at du skal lave noget om flere gange.

Indret dit lager på ny

Når du har et lager, kan du som regel indrette det på mange forskellige måder. Derfor kan det også være svært at finde ud af, hvad der er den mest optimale. Du kan gøre det lettere for dig selv ved at lave en tegning over dit lager. På den måde kan du nemlig lave forskellige skitser og ud fra det vurdere, hvad der vil være den mest ideelle løsning.

Det handler ikke blot om, hvordan alle dine reoler står placeret, men også hvilke reoler du vælger. Der findes nemlig mange forskellige slags, som har hver deres fordele.

Udvid dit lager med en container

Hvis ikke du føler, at du kan indrette dit lager anderledes, kan du i stedet udvide med en container. Det er en god løsning, hvis du blot har brug for en smule mere plads. Køb en container hos BOXIT f.eks. Det kan også være, at du blot har brug for mere plads i nogle bestemte højsæsoner og derfor vil kunne nøjes med at leje en container i de perioder.