Find den bedste løbevogn til dig

ANNONCE: Er din løbetræning gået i stå, efter I fik børn? Med en løbevogn kan du tage dit barn med ud på en frisk løbetur. Så kan du klare børnepasningen og træningen samtidig. Hvis du vil undgå en far- eller morkrop, der sidder lidt for løst, så kan du her finde en løbevogn, der passer lige til dine behov, uanset om det er på kajen ved Island Brygge eller langs cykelstierne i Jylland. 

Børn er en gave, og som nybagte forældre føler I en stor glæde. Men glæden har også en pris, for pludselig er der ikke tid til alt det sjove, man gjorde engang. Borte er tiden til at løbetræne, tage til fest, ja sågar en aften foran fjernsynet er svær at presse ind i en kalender fyldt med at passe baby. Det er der heldigvis råd for.

Med en løbevogn kan du slå to fluer med et smæk – du kan passe dit barn samtidig med, at du passer din træning. Det er ligesom en smart og hurtig barnevogn, der er bygget til at kunne klare et højt tempo på cykelstien eller fortovet. Dit barn behøver ikke ødelægge din træning, og med en løbevogn kan du holde dig sund, så du har langt mere overskud i hverdagen til at være der for den lille ny.

Pas barn og træning samtidig

Det kan dog være svært at finde ud af, hvilken løbevogn der passer bedst til dig. Denne løbevogn test kan hjælpe dig med at blive klogere. Når du leder efter en løbevogn, kigger du efter sikkerheden som det første. Alle løbevogne har et højt sikkerhedsniveau, der sørger for, at dit barn får en sjov tur, mens du løber bagved, uden at være i fare.

Langt de fleste løbevogne er lette at folde sammen og særdeles brugervenlige. De har stærke hjul, så de kan holde til al slags hårdt underlag, og så er de godt affjedrede for at give den bedste komfort til dig og dit barn. Den største forskel, som kan aflæses i prisen, ligger i vægten. Du kan få en løbevogn, der er letvægt og derved giver den bedste løbeoplevelse, men det er også den langt dyreste i testen.

Selvom langt de fleste løbevogne har et stel af aluminium, er nogle løbevogne designet langt smartere, så de ikke vejer så meget. Andre løbevogne har plads til mad og drikke med lommer og lynlåse, og de vejer selvfølgelig lidt mere, når funktionaliteten er prioriteret.

Hvad skal du vælge?

Når du vælger en løbevogn, så er det altid en god idé at undgå de billigste produkter på markedet. Det kan i sidste ende bliver dyrere for dig, for jo billigere det er, jo oftere går de i stykker eller skal udskiftes. Når det kommer til dig og dit barn, så skal du ikke gå på kompromis med den gode kvalitet. En god og mellemdyr løbevogn holder bare længere end en billigere.

Når det er sagt, så behøver du ikke købe det allerdyreste på markedet. Der findes masser af gode løbevogn, der ligger på stadiet mellem billig og dyr, og det er oftest her, du finder det optimale inden for løbevogne. Det vigtigste er, at du kan justere på håndtaget, for det sikrer dig en god løbeoplevelse.

Selvom det kribler i benene for at komme ud og løbe, så skal du være opmærksom på, at din barns nakkemuskler først er ordentligt udviklede efter 6-8 måneder. Hav derfor tålmodighed og god ro i sindet, når du køber en løbevogn. Du har masser af tid efter fødslen til at lede efter den løbevogn, der passer præcis til dig.