Smag på Vestjylland - Vestjyske madoplevelser til sommer

Smag på Vestjylland - Vestjyske madoplevelser til sommer
SMAGENAFVEST.DK |
ANNONCE: Smag på det bedste fra vest. I Vestjylland har de stolte madtraditioner. Om det er fisk, oksekød eller pandekager, så sætter de deres eget præg på maden, så det smager lidt mere af blæsten fra vest og naturen ved vandet. Maden må gerne være en smagsoplevelse. Læs videre, og du kan finde opskrifter for enhver smag hos os.

Synes du det danske køkken er blevet lidt kedeligt? Trænger du til at pifte dit stjerneskud eller dine pandekager lidt op? Vestjyder har tradition for at sætte deres eget præg på maden, så det smager af noget. Området omkring Ringkøbing og Skjern bugner af madoplevelser. Gå på opdagelse i det vestjyske køkken og find en opskrift, der passer til dig. Find de vestjyske madoplevelser på smagenafvest.dk.

Et stjerneskud fra Vestjylland

En klassiker på det danske frokostbord er stjerneskuddet. I Vestjylland pifter de retten op, så du kan lave den med både søtunge, rødtunge og laks. Kødet smager lige af lidt mere end en almindelig rødspætte, og kødet bliver ofte beskrevet som smørsødt.

Vi har lagt en opskrift på remoulade oveni, så du kan lave det hele fra bunden. Det smager lige lidt bedre, når det er hjemmelavet. Du kan også lave din helt egen tatar, finpudse din spidskålssalat og grille dine tomater, så du er klar til sommeren i Danmark.

Pandekager for enhver smag

I Ringkøbing har de fundet på deres helt egen pandekage lavet på lokaler æbler. Den går både til det sure, salte og søde. Hvis du hellere vil gemme pandekagen til dessert, kan du krydre den med en karamelsovs lavet på havtorn. Det giver en syrlig smag, som man kun oplever i det vestjyske køkken. Til sidst kan du snildt sætte ild til dine pandekager, helt bogstaveligt. Gå på opdagelse i opskrifterne og læs mere om, hvordan du gør.