Spending day with dog in nature

Tre gode råd til dig, som gerne vil have hunden med på bilferie

Der er mange gode grunde til, at du gerne vil have hunden med, når du skal på ferie. Måske kan du ikke få den passet i de dage, hvor du og familien er afsted, eller måske vil du blot gerne nyde tiden sammen med din familie og din firbenede ven. Uanset grunden, så er der dog visse ting, som er god at huske, når du skal rejse med en hund i bilen, og derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du kommer bedst i mål med din tur. For eksempel kan du finde billige hundebure her, så din hund kan være bedst sikret, når i gerne vil på farten.

Husk frisk vand i dunke

Når du skal have hunden med på bilferie, så er det en god ide, at du altid har flere dunke med frisk vand klar til din hund. Dette kan være vigtigt, da nogle hunde, ligesom mennesker, bliver køresyge undervejs, og her er det vigtigt, at hunden har adgang til frisk vand. Derudover er det ofte varmt, når familien beslutter sig for, at tiden er komme til en bilferie, og derfor er det ideelt, at der er dunke med vand tilgængelige til Fido hele turen igennem, som du kan hælde op i en skål af.

Husk at holde flere pauser

Er du afsted på bilferie med familien, så er det muligt at både du og de mindste kan holde jer længe, før i skal gøre et stop. Dette er dog ikke tilfældet med hunde, og disse har en ikke en mulighed for at sige stop. Derfor er det vigtigt, at du planlægger tid til flere pauser, end du ellers ville, hvis ikke hunden var med, så du kan være sikker på, at den har de bedste forhold i bilen, når i skal på ferie.

Gør det behageligt for din hund i bagagerummet

Mange hundeejere har deres hunde i bagagerummet, når hunden skal med på bilferie. Dette kan dog være ubehageligt, hvis du og familien skal køre i flere dage i træk, og det kan derfor være en god ide, at du gør det behageligt for hunden at sidde bagerst i bilen. Her kan du for eksempel finde tæpper fra hjemmet, som du dufter hjemligt, så du har mulighed for at give din hund den bedste mulighed for at finde ro på turen.