Sommeren i Danmark 2020 – hvad kan man lave i sommerhuset?

Eftersom COVID-19 har ramt hele verdenen, bliver det for de flestes vedkommende ikke til en udlandsrejse i sommerferien 2020. Landets grænser er lukket ned, og det rådes ikke at rejse til udlandet, og derfor skal vi alle sammen altså finde alternativer herhjemme, som kan give os noget af den feriestemning man får, når man er syd på. Det bliver selvfølgelig aldrig det samme, men hvis man blot gør en god indsats, så skal man nok få en dejlig ferie ud af det i Danmark.
Der er massere at se herhjemme, og hvis vi er heldige, så har vi også vejret med os. Det kan dog være svært at få en helt sommer til at gå herhjemme hvis ikke man forsøget at planlægge lidt aktiviteter både i sommerhuset, men også udenfor sommerhuset. Vi kigger i denne artikel på en række aktiviteter man kan beskæftige sig med, når sommeren skal tilbringes herhjemme i sommerhus.

Udforsk den danske historie

Når man alligevel ikke kan komme til udlandet, så kan man med fordel benytte tiden herhjemme til at blive lidt klogere på sit hjemland. Mange af os er nok ikke så kulturelle i vores eget hjemland, som vi måske burde, og med den nuværende situation er der altså rig mulighed for at udforske sine danske rødder.

Vi har masse krigs-kulturelle sædværdigheder som med sikkerhed kan samle familien. Hvis man er til vikingetiden, har vi også en masse at byde på, så det gælder altså bare om komme til tasterne og undersøge hvad der ligger i nærheden af dit sommerhusområde.

Gokart kan være en god familie beskæftigelse

Er man til fart over feltet så har vi også en masse gokart baner i Danmark, og der kan man altså få mange timer til at gå. Vi har både indendørs og udendørs baner, så det kan altså også være god aktivitet hvis vejret er vådt.

Man kan også inviteret venner og bekendte, og lave større løb ud af det, som giver anledning til at have det sjovt med sine venner, uden at være for tætte på hinanden i disse tider.

Hvad hvis det står ned i stænger?

Hvis man er så uheldig at det står ned i stænger når man endelig er taget hjemmefra i sommerhus, så skal man ikke tage det så tungt. Det er sundt for en familie at komme hinanden lidt ved, og det kan styrket båndet. Men hvad skal man dog lavet? Gokart er allerede nævnt, som man altså kan køre indendørs, og derfor er en fremragende aktivitet hvis det står ned i stænger.

De klassiske brætspil er også rigtige gode til at beskæftige en familie, og der findes efterhånden så mange, at aftenerne sjældent bliver ens.

Man kan også forsøge at beskæftige sig med noget man aldrig har prøvet før. Måske man aldrig har forsøgt at lægge et puslespil, eller måske man godt kunne tænke sig at lære at strikke. Køb noget pelsgarn, og forsøg at strik nogle hyggelige sokker – det er helt klart sundere end at sidde på sin tablet eller smartphone en hel uge, blot fordi det regner udenfor.