Sommeren 2020 bliver året med gør-det-selv projekter

Sommeren 2020 bliver året med gør-det-selv projekter
GREENTOOLS.DK |
COVID-19 har ramt verdenen meget hårdt, og det har for mange betydet, at de ikke skulle møde op på arbejde. Nogen har været i stand til at arbejde hjemmefra, hvor andre har måtte tage helt fri, fordi deres arbejde simpelthen ikke kan gøres hjemmefra.

For nogen har det været en tiltrængt pause for hverdagen, og for andre har det været knapt så sjovt. I hvert fald så har det Corona-krisen givet plads til, at man kan få gjort noget ved hjemmet. Når man bruger så mange timer derhjemme, kan det være svært at få tiden til at gå, og dagene bliver hurtigt ens. Det er altså den oplagte mulighed for at få sat gang i de projekter, som man har haft skrevet bag øret i længe.
Ikke nok med, at foråret er blevet tilbragt hjemme, så ser det altså også ud til, at langt de fleste danskere skal bruge det meste af sommeren derhjemme, fremfor den vanlige tur sydpå, hvilket er endnu en grund til, at 2020 bliver året hvor man rigtigt kan udnytte den tiden til at få gjort de ting ved hjemmet som man har udskudt så længe.

Vi giver her vores 3 bedste bud på de projekter, som vi mener danskerne kaster sig mest over hen over sommeren i 2020.

Rydde op i garage og udeskur

Det er en klassiker – skuret eller garagen bliver meget sjældent ryddet op eller gjort rent, for det er ikke hvor du befinder dig til daglig. Du går måske maksimalt ud efter en sodavand i skuret, og garagen går du kun igennem når du skal til og fra din bil. Du ved at det roder, det irriterer dig, men du skubber det væk igen – netop fordi det ikke er i syne når du kommer ind i huset.

Nu har du til gengæld tiden til endeligt at få gjort noget ved det, og i stedet for at bruge din alligevel betalte hjemmegåen på at se Netflix, hvorfor så ikke betragte det som om, at du faktisk blev betalt for at rydde op i dit eget hjem? Tjo, man kunne argumenterer for, at man også kunne betragte det som, at man blev betalt for at se Netflix, hvilket heller ikke lyder dårligt. Til gengæld, så er det knapt så produktivt.

Terrassen skal forberedes til at sommeren afholdes herhjemme

Terrassen vil helt sikkert også være i danskernes fokus, da det nok er der de fleste kommer til at tilbringe de varme sommertimer denne sommer. Vi kommer ikke syd på – i hvert fald ikke majoriteten af os, derfor bliver sommeren altså bare en smule mere behagelig, hvis terrassen bliver gjort i fin stand.

Nu er et godt tidspunkt til DIY-projekter

Sommeren 2020 er med stor sandsynlighed også sommeren hvor de fleste finder deres savbuk frem, og går i krig med et gør-det-selv projekt. Tid har der aldrig været mere af, og hvis man blot er en smule kreativ anlagt, med et par gode hænder, så kan man hurtigt få tiden til at gå med et DIY projekt.

Det kan være alt fra et nyt klinke-spisebord til et projekt på bilen, som der nu pludselig er plads i kalenderen til. Og så sparer man samtidig også penge på at gøre tingene selv!