Hvordan påvirker COVID-19 sommerferien?

Hvordan påvirker COVID-19 sommerferien?
LUKSUSHUSE.DK |
Har du fået aflyst en udenlandsrejse? Så er du ikke alene. De fleste danskere der har bestilt ferier før Corona-virussen, brød ud har fået aflyst deres rejser fordi ingen ved, hvor længe dette vil stå på. Har du fået pengene retur er du heldig, for der er rigtig mange der stadigvæk kæmper med at få pengene retur fra rejseselskaber. Rejseselskaberne har ubetalt milliarder i refundering, og de er er altså utroligt presset af situationen.
Nu hvor Danmark har lukket landet op igen, er rejseselskaberne meget utilfredse med, at de har måtte betale så mange penge tilbage, for at landet et par uger senere faktisk tillader at man rejser ud. Det er en svær situation, og vi er nok først klar over, hvordan vi reelt set har klaret os, flere år ude i fremtiden.

Men hvordan påvirker COVID-19 egentlig sommerferien, nu hvor landet faktisk er lukket op, og nu hvor man har lov til at rejse til udlandet, uden at skulle i karantæne når man kommer hjem igen? Det kigger vi nærmere på i denne artikel, hvor vi gennemgår hvordan sommeren i 2020 formegentligt kommer til at flaske sig for den gennemsnitlige dansker.

Tager du til udlandet eller ej?

Der er generel forvirring blandt befolkningen om, hvorvidt man bør rejse eller ej, nu hvor landet er lukket op igen. De fleste har sikkert lyst – og helt klart også brug for at tage på ferie efter at have været spærret inde i ejet hjem i flere måneder. Men er det en god ide? Er der risiko involveret? Det er svært at svare på, eftersom verdenen ikke har set lignende tilstand før, og derfor opstår netop denne forvirring. Under alle omstændigheder, så er det super vigtigt at man gør holder sig til opfordringerne fra regeringen, og sørger for at holde sig til de retningslinjer som er fremlagt os. Hvis du er meget i tvivl, og er ok med at være i Danmark en hel sommer, så er det klart at anbefale. Spar pengene, og brug dem på oplevelser herhjemme i stedet. Det hjælper økonomien herhjemme og du er på den sikre side!

Lej et sommerhus herhjemme

Hvis du vælger at blive indenfor Danmarks grænser, så kan det være mulighed at leje et sommerhus herhjemme. Udnyt muligheden, og lej et sommerhus et sted hvor du ikke har været før. Oplev Danmark og den flotte natur den har at byde på.

Bornholm er et sted som de fleste af os ikke besøger, og flere har aldrig været der, og dette er endda til trods for, at Bornholm er en fantastisk små ø med en masse historie og utrolig flot natur. En simpel Google søgning på ”sommerhusudlejning Bornholm”, vil vise dig en masse flotte naturbelagte sommerhuse som du kan leje på øen. Det er dog ikke sikkert, at der er så mange sommerhuse ledige mere, nu hvor de fleste danskere vælger at afholde ferien herhjemme, men det er værd at give det et forsøg – og hvem ved, måske det blive den bedste sommer længe!