Gør din krop sommerklar

Gør din krop sommerklar
LIVING-SUPERFOOD.DK |
Vi kender det alle - sommeren nærmer sig, men kroppen føles ikke helt klar til at hoppe i bikinien. Nogle foretrækker at bruge mange timer i fitnesscenteret over vinteren for at holde kroppen veltrænet, inden den skal vises frem på stranden i de varme måneder. Det kan dog virke lidt uoverskueligt at gå i gang med det helt store træningsprogram og en stram kostplan. Heldigvis findes der en nemmere løsning til at gøre kroppen sommerklar - og det er ved at inkorporere nogle sunde vaner i sin livsstil. Nogle gange er de små ændringer i hverdagen, der kan gøre hele forskellen. Tag et kig her og få nogle råd til, hvordan du får indført de sunde vaner i din dagligdag.

Afprøv en juicekur 

Når man gerne vil tabe sig, er det essentielt at få inkorporeret nogle sunde spisevaner i dagligdagen - dog kan det være svært at finde motivationen til dette. Derfor er en juicekur et godt sted at starte, da det kan give en det sidste skub til at ændre sin livsstil til et sundere alternativ. En juicekur renser kroppen og udskiller affaldsstofferne, og dette medvirker til at kroppen kan blive sund og velfungerende. Man vil opleve at få mere energi, efter man har været på en juicekur, hvilket kan være motivationen til for alvor at ændre sin livsstil. I den forbindelse kan man også vælge at indtage ingefærshots som en del af den daglige rutine. Ingefærshots bør indgå som en fast del af en sund og varieret kost, da det indeholder nogle gode egenskaber, der hjælper med at holde kroppen sund. Både juicekur og ingefærshots er et godt sted at starte, da det er nogle små og overskuelige ændringer, man nemt kan inkorporere i sin dagligdag - og det kan altså være startskuddet mod den krop, man altid har drømt om.

Gør motion til en del af hverdagen 

Motion er en vigtig del af en sund livsstil - det kan dog være udfordrende at finde motivationen til at slæbe sig selv ned i fitnesscenteret hver morgen. Heldigvis findes der nogle alternativer til fitnesscenteret, som kan gøre motion i dagligdagen til en mere overskuelig ting. Først og fremmest kan man vælge at tage trapperne frem for elevatoren, og på den måde holde sig igang. Man kan også vælge at gå ned i supermarkedet og handle, og dermed undgå at tage bilen - det er en god måde at få lidt ekstra motion på. Det er også muligt at tage cyklen på arbejde, og dermed få den motion man skal have til og fra arbejde - hvilket jo også betyder, at man ikke skal have dårlig samvittighed over at smide sig i sofaen efter arbejde.