Sommer! Så er det tid for boligrenovering

Sommer! Så er det tid for boligrenovering
SCANDICWOOD.DK |
Så blev det endelig sommer og dermed også højsæson for boligrenovering blandt boligejere over hele Danmark. I sommerhalvåret er der rift om håndværkerne og flere håndværkerfirmaer har allerede fulde ordrebøger til et stykke efter sommerferien. Står man om skal bruge en håndværker, så kan det altså blive et problem at finde én, der er ledig. Det er ikke svært at finde en billig østeuropæer men så bliver resultatet også derefter.

Tidligere kunne det tage lang tid at finde en håndværker, og man kunne ikke vide, om de tilbud man fik, var gode eller ej. Det var håndværkernes marked og det var der en del, der benyttede sig af. Der var også den type håndværkere, som man lavede en klar aftale med, men som ikke dukkede op på den aftalte dag. Der er mange boligejere, der gennem tiden har taget en fridag fra jobbet for at være hjemme til ingen verdens nytte.

Bestil 3 gratis håndværker tilbud

I dag er det blevet langt nemmere at finde en billig og god håndværker – uanset hvilken type af håndværker, man står og skal bruge. På nettet kan man på få minutter indtaste sin håndværkeropgave i et tilbudsskema og sende det ind. På maksimalt 48 timer modtager man 3 tilbud fra lokale håndværkere, som gerne vil løse opgaven. Håndværkerne er fuldt ud klar over, at de konkurrerer med andre håndværkere om opgaven, så derfor modtager du nogle ekstra gode tilbud.

For at undgå, at du bliver bombarderet med henvendelser og tilbud, er det maksimalt 3 firmaer, der får tilsendt dine kontaktoplysninger. Det allerbedste ved at benytte sådan en tilbudstjeneste er, at det er fuldstændig gratis og også 100% uforpligtende at indhente tilbud på denne måde. Det er f.eks. helt i orden at afvise alle tilbud uden begrundelse. Erfaringen viser dog, at der i over 95% af alle sager bliver valgt et tilbud og boligejeren får udført den ønskede opgave. Her følger nogle eksempler på håndværkere som du kan bestille 3 gratis tilbud fra.

Gulvsliber

Gulvafslibning og gulvafhøvling er oplagt at bestille 3 tilbud på fordi opgaven som regel er af standardtype og det derfor er nemmere at sammenligne tilbud direkte. Ved indtastning af opgaven er det vigtigt at huske, at skrive hvilken type af efterbehandling af gulvet, man ønsker. De mest normale efterbehandlinger omfatter

  • Lak

  • Lud

  • Maling

  • Sæbe

  • Olie


Tømrer

Har man brug for en tømrer, bør man som det første bestille 3 gratis tilbud. Der kan være stor forskel i tilbudsprisen på tømreropgaver, så her er det vigtigt at have flere tilbud på bordet. Opgavens størrelse er underordnet: Det kan være alt lige fra at få skiftet et bræt i plankeværket til at få opført en ny carport.

Murer

Også ved murerarbejde anbefales det at indhente 3 gratis tilbud. Som ved tømrer gælder det, at der er store prisforskelle på opgaverne som f.eks.:

  • Sandblæsning

  • Fugearbejde

  • Berapning

  • Betonstøbning

  • Facaderenovering

  • Fugtskader


Flyttemand

Det er ikke kun de almindelige håndværksfag, man kan bestille 3 gratis tilbud fra. Det kan man også fra andre faggrupper som for eksempel advokat, fotograf og flyttemand. Flyttebranchen er et af de mest konkurrenceprægede erhverv i Danmark, så her kan man virkelig spare mange penge på 3 tilbud. Fælles for alle tilbud er, at man husker at undersøge firmaerne på nettet på bl.a. Trustpilot, så man kan være nogenlunde sikker på, at firmaet er seriøst. Vil man være ekstra sikker, vælger man et firma, der er medlem af den pågældende branches brancheorganisation, hvor der ofte er tilknyttet en forsikringsordning.