Hop med på moden - Lær at strikke

Hop med på moden - Lær at strikke
GARNUDSALG.DK |
I lang tid har det at strikke, og at hækle og brodere for den sags skyld, været noget, som vi har tænkt, at vores bedstemødre gør. Det er ikke noget, det gøres blandt unge mennesker. Men den dag i dag er denne tendens ved at være vendt. Flere og flere unge har taget strikning op som hobby og nyder det faktisk rigtig meget. Det er en god måde at få noget tid til at gå, samtidig med at det kan være rigtig afslappende at sidde og strikke.

Alle kan være med

Det smarte ved at strikke er også, at det slet ikke er så svært, som det ser ud. Det kræver ikke andet end garn og et par strikkepinde, og så er du klar til at gå i gang. Du kan finde garn i alle de velkendte kvaliteter her. Når du skal begynde med at lære at strikke, kan du finde en masse hjælp og vejledninger på nettet. Her kan du se videoer af, hvordan du slår masker op og strikker de to slags masker, du får brug for. Der findes nemlig som udgangspunkt kun ret- og vrangmasker, hvilket gør det meget overskueligt at sidde med, når du først kan de to. Der findes også lidt andre masker, som noget kaldet krydsmasker, men disse bygger på de to primære.

Strik næsten lige hvad du har lyst til

Mens du stadig øver dig i de to slags masker, kan det være en fordel at lave noget let som en karklud. Her vil du også kunne se en ende på arbejdet. Når du så er ved at have styr på det, kan du kaste dig ud i mere krævende projekter. Det kan være du har lyst til at strikke en hue, en sweater eller et par strømper. Der er masser muligheder, det er bare at komme i gang.