Få råd til mere i sommerferien ved et forsikringstjek

Få råd til mere i sommerferien ved et forsikringstjek
FORSIKRING3TILBUD.DK |
Sommeren står for døren og det samme gør sommerferien. Men det er bestemt ikke nogen billig post. Særligt ikke hvis den skal holdes ved en af Bornholms mest populære destinationer. Dog kan du blot ved at kigge dine forsikringer igennem få råd til meget mere i sommerferien, end hvad du lige går og tror.

Hvornår har du sidst tjekket op på dine forsikringer? Det er en stor post for mange. Særligt når det både inkluderer hus og bil, for det er ikke billige poster i forsikringsbudgettet. Er det derfor længe siden, du sidst har tjekket op på, hvad det koster dig hver måned eller på årlig basis, er det måske et meget godt tidspunkt at tjekke op på det igen, inden sommeren og sommerferien står for døren.

Hvad skal du tjekke ved dine forsikringer? 

Inden du kontakter andre forsikringsselskaber for at høre, hvad de kan give dig af tilbud, er det en god ide at gå dine forsikringer efter i sømmene. Du bør derfor være opmærksom på:

 

  • Den årlige pris

  • Hvor høj en selvrisiko du har

  • Hvad den enkelte forsikring dækker

  • Hvilke tillægsmuligheder, der er


 

Dette giver dig et godt overblik over, hvad det egentligt er, du betaler til og for, samt hvor godt dækket du er. For det nytter heller ikke noget at vælge en billigere forsikring, hvis ikke den dækker dig lige så godt.

Indhent tilbud på forsikringer

Næste skridt i processen er at indhente tilbud fra forskellige forsikringsselskaber. Det kan virke ret uoverskueligt at gå i gang med, men der findes en tjeneste, hvor du kan indhente tre tilbud på forsikringer. Det gør din søgen noget mere overskuelig. Her kan du også nøjes med at skulle præcisere én gang, hvad du ønsker at få tilbud på. Herefter er det bare at vente på, at du får nogle tilbud, som forhåbentligt er bedre og billigere end det, du har i forvejen.

Vær opmærksom på gebyr ved skifte af forsikring 

Hvis du er så heldig at få et tilbud, der sparer dig for penge, og dækker dig lige så godt eller endnu bedre, skal du være opmærksom på, at det godt kan komme til at koste dig et gebyr at skifte. Medmindre du gør det, når din gamle forsikring udløber. Her skal du meddele skiftet minimum 30 dage før, forsikringen udløber.

Har du haft din nuværende forsikring i mindre end 1 år, kan det komme til at koste dig et højt gebyr. Tjek det derfor gerne, inden du opsiger din forsikring, så du er sikker på, at det faktisk godt kan betale sig for dig at skifte, inden din nuværende aftale løber ud.

Husk at forhandle prisen 

Selvom du får et tilbud, er der ikke noget i vejen for, at du forsøger at forhandle prisen yderligere. Den første pris er sjældent den endelige pris hos mange forsikringsselskaber. Gør det også gerne ved din nuværende og se, om de kan give dig et bedre tilbud end dem, du får fra tilbudstjenesten. Langt de fleste der forhandler om prisen får faktisk en bedre pris end udgangspunktet. Faktisk kan du spare helt op til 20% om året - og det er bestemt et godt indskud til en god ferie på Bornholm.