Skal du flytte? Få 3 gratis flyttetilbud

Skal du flytte? Få 3 gratis flyttetilbud
TILBUD-FLYTTEFIRMA.DK |
Konkurrencen i flyttefirma branchen i Danmark er hård og det kan du udnytte til at få en rigtig god pris på din flytning. Derfor skal du ikke bare ringe og bestille et tilfældigt flyttefirma eller vælge det samme flyttefirma som sidste gang, du flyttede. I stedet bør du indhente 3 flyttetilbud fra konkurrerende flyttefirmaer, så du selv kan lave en prissammenligning og dermed få et godt overblik over prisniveauet på en flytning i din kommune.

Er du i gang med at pakke eller måske i gang med at sætte din nye bolig i stand, er tid sikkert ikke det, du har mest af. At ringe rundt til forskellige flytteforretninger for at få priser er ikke optimalt, for det tager tid som du ikke har. I stedet for at du skal bruge tid på at kontakte flyttefirmaerne, så er en meget nemmere løsning (for dig) at få de interesserede flyttefirmaer til selv at kontakte dig.

Hvordan bestiller man 3 gratis flyttefirma tilbud?

At indhente 3 tilbud på din flytning er pære let – På nettet findes der adskillige flyttetjenester, der tilbyder at opsnuse de allerbedste tilbud til dig. Det er ikke bare let, det er også absolut uforpligtende og 100 pct. gratis for dig at modtage disse gode tilbud.

Du kan for eksempel gå på Tilbud-flyttefirma.dk, hvor du finder et nemt flytteskema, som du udfylder med oplysninger om, hvorfra og hvortil du skal flytte, antal værelser osv. Herefter tilføjer du dine kontaktoplysninger og sender skemaet ind til videre behandling. Inden for 48 timer bliver du kontaktet pr. mail, telefon eller sms af energiske flyttemænd, som meget gerne vil påtage sig at flytte for dig. Når du har modtaget 3 tilbud, vælger du det, du synes bedst om og således fik du hurtigt og nemt en flytteaftale med et godt og billigt flyttefirma.

Få de bedste flyttetilbud helt gratis

Hvis du er i tvivl om, hvilket af de 3 flyttefirmaer, du skal vælge, kan du med fordel læse, hvad andre kunder har skrevet om firmaerne på nettet. Som i alle andre brancher gælder det også i flyttebranchen, at der indimellem er problemer med firmaer, der ikke overholder aftaler, hæver prisen eller beskadiger dit indbo. Et krav til den flyttemand du vælger er, at han har tegnet en ansvarsforsikring (for det er ikke et lovkrav). For øget sikkerhed kan du vælge et flyttefirma, der er medlem af Dansk Møbeltransport Forening. Prisen bliver måske lidt højere, men det gør din sikkerhed også.

Husk også flyttekasser

Hvis du ikke selv har flyttekasser, skal du huske at købe, låne eller leje nogle. I byggemarkeder kan du købe flyttekasser i et væld af forskellige kvaliteter til priser fra 10 til 50,- kr. pr. stk. Flyttekasser til 10,- kr. holder i bedste fald til én flytning, mens de dyrere standard flyttekasser kan bruges igen og igen.

Det flyttefirma du har valgt, kan også levere flyttekasser som lån eller leje. Sørg for at få med i tilbuddet, om du skal bruge flyttekasser og i givet fald hvor mange. Nogle flyttefirmaer udlåner flyttekasser gratis mens andre firmaer tager 10-30,- kr. i leje pr kasse. Undgå overraskelser og få det skrevet ind i tilbuddet. Held og lykke med flytningen!