Sådan får du 3 gratis tilbud på træfældning

Sådan får du 3 gratis tilbud på træfældning
TRAEFAELDNING-TILBUD.DK |
Træfældning er en af de arbejdsopgaver man bør overlade til en professionel. På internettet ligger der rigtig mange videoer der viser, hvordan amatører fælder træer så de falder ned i biler, carporte, udhuse og endda huse. Det kan også gå endnu værre idet der hvert år er flere, der bliver slået ihjel af et faldende træ og der er endnu flere, som kommer til skade. Store træer er farlige fordi de er så tunge og fordi det kan være svært at styre faldretningen. Derfor bør man overlade træfældning til professionelle, som har mindst en af følgende uddannelser:

  • Aborist

  • Grundkursus i træklatring

  • Motormanuel træfældningModtag


3 gratis tilbud på træfældning
Når du nu har indset, at det eneste fornuftige er, at hyre en uddannet træfælder til din aktuelle træfældningsopgave, kan du begynde at ringe rundt til en række træfældningsfirmaer og høre om de har tid og hvad det koster. Det tager tid, så en anden smartere måde er, at indhente 3 gratis tilbud på træfældning på nettet. Det er både hurtigt og let; du udfylder et tilbudsskema, hvor du fortæller, hvad det er for en træfældningsopgave, du skal bruge tilbud på. Hust at skrive træsort, ca. højde på træet, er der plads til at fælde træet eller skal det topkappes og så videre.

I løbet af et par arbejdsdage bliver du ringet op af op til 3 kvalificerede træservicefirmaer, der gerne vil hjælpe dig med din træfældning. Enten modtager du med det samme et tilbud eller også skal træet og omgivelserne inspiceres først inden du modtager et tilbud. Træfældningsfirmaerne er udmærket klar over, at de er i konkurrence med andre firmaer om opgaven, så de skruer derfor nogle ekstra gode tilbud sammen til dig. Når du har 3 konkurrencedygtige tilbud liggende foran dig, vælger du blot det, du bedst kan lide. Det er fuldstændig gratis og 100% uforpligtende at få 3 tilbud på træfældning og du kan sige nej tak til den alle, hvis de ikke er, som du ønsker.

Er træet dit?

Inden I påbegynder træfældningen, skal I sikre jer, at det er tilladt at fælde træet. Gamle store træer kan muligvis være fredede eller der kan være lavet en tinglyst servitut. I skal naturligvis også sikre jer, at træet er dit, dvs. det rent faktisk befinder sig på din grund og ikke i skel eller helt uden for din matrikel.

Træservice omfatter flere forskellige arbejdsområder som fx.:

  • Topkapning

  • Beskæring af træer

  • Kronelyft

  • Fuldkronereduktion

  • Stormskader


Store træer skal ofte fældes ved topkapning fordi der ikke er plads til, at træet kan væltes i fuld længde. Topkapning betyder, at træfælderen klatrer op i træet og skærer grenene af med en motorsav undervejs. Når han når toppen, bliver den savet af og hejst ned, og på denne måde fortsætter han nedad stammen indtil træet har en højde, hvor det kan fældes normalt ved at save stammen over ved roden.

Rodfræsning og stubfræsning

Når træet er væk, står roden tilbage. Både roden og større rødder kan nemt fræses til flis med en stubfræsningsmaskine, så der ikke er nogle spor tilbage efter træet. Husk at meddele i opgavebeskrivelsen, hvis du har brug for rodfræsning/stubfræsning. Husk også at meddele, hvis du ønsker at træet skal skæres op til brænde, skæres til flis, køres bort eller noget helt fjerde.

Til sidst bør du huske på, at det i disse klimatider er god stil når man, hver gang man fælder et træ, planter mindst et nyt træ. Held og lykke med træfældningen!