Ny lejlighed - hvordan skal den indrettes?

Ny lejlighed - hvordan skal den indrettes?
BYDAHLLIVING.DK |
På et eller andet tidspunkt i livet, vil du komme til et punkt, hvor du ikke længere har interesse i at bo med dine forældre, og du skal ud og finde din egen lejlighed. Det betyder også, at du vil nå et punkt, hvor du skal tænker over indretningen, så du får et sted, der er helt dit eget, hvor du kan koble fra den stressende verden, som vi nu engang lever i. Men hvordan gør du det?

Det er langt de færreste, der har en uddannelse indenfor design, og derfor kan mange finde det uoverskueligt, når de skal indrette en lejlighed - selv hvis den ikke er så stor.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du vælger de rigtige møbler, så læs mere her.

Søg inspiration

Det første skridt mod en god indretning er at søge inspiration. Det kan være i boligmagasiner, på internettet eller på forskellige hjemmesider, der sælger møbler. Her på bydahlliving.dk kan du eksempelvis se et stort udvalg fra Bloomingville, og dermed kan du udvælge nogle produkter, som du kan lide. Når først du har valgt nogle produkter, kan du prøve at se, om de passer med nogle af dine inspirationsbilleder, og i sidste ende, vil det blive muligt at finde en rød tråd, som du kan følge, når du indretter din lejlighed.

Ud fra den røde tråd kan du skabe en oversigt over de forskellige elementer, der følge denne tråd. Dette vil gøre det nemmere at se, hvilke produkter, der passer ind, og hvilke produkter, der ikke gør.

Planlæg din indretning

Når først du har din røde tråd, kan du begynde at overveje placeringen af de forskellige møbler. Dette gøres nemmest ved en hurtig skitsering af lejligheden, som du kan tegne forskellige møbler ind på. Lav eventuelt en helt masse skitser, så du ser alle dine muligheder, inden du vælger den plantegning, der bedst passer til rummet og møblerne.

Efterhånden, som du har en skitse, kan du begynde at se, hvorvidt de møbler, som du valgte til at begynde med, passer til den plantegning, som du har lavet. De af møblerne, der passer, kan du finde en rød tråd imellem, og hvis der er nogle, der ikke passer på denne røde tråd, kan du overveje at finde noget, der minder om, da du vil mangle en sammenhæng i lejligheden, hvis ikke alle møblerne passer sammen på en eller anden måde.