Billig isolering – Spar mange penge med 3 tilbud

Billig isolering – Spar mange penge med 3 tilbud
BILLIG-ISOLERING.DK |
Her midt på sommeren tænker du måske ikke så meget over dit varmeforbrug, men det burde du gøre – for vi kan røbe, at det bliver koldt igen! Bor du i et ældre hus, der ikke er blevet efterisoleret siden det blev opført, så forsvinder med stor sandsynlighed ganske meget af den dyrebare varme lige ud i naturen. Heldigvis findes der en lang række af løsninger til netop dette problem. En uddannet isolatør kan rådgive om den bedste løsning til netop din bolig.

Korrekt udført isolering kan tjene sig hjem på 1 til 3 år afhængig af, hvor utæt dit hus er. Under alle omstændigheder er efterisolering af ældre huse en god investering og så hjælper det endda en lillebitte smule på den globale Co2 udledning. Isolering er en fordel for både din pengepung, miljøet og din samvittighed.

Bestil 3 gratis tilbud på isolering

Når du har besluttet dig for, at tiden er kommet til at få gjort nogen ved den manglende isolering af din bolig, så bør du indhente 3 tilbud på opgaven. Det kan du gøre på f.eks. tilbudsportalen Billig-isolering.dk – og der er både gratis og uforpligtende at modtage 3 isoleringstilbud. Det eneste du skal gøre, er at beskrive din isoleringsopgave i et nemt onlineskema, hvorefter 3 isoleringsfirmaer vil kontakte dig med løsningsforslag og priser på opgaven.

Du kan få 3 isoleringstilbud på mange forskellige former for isolering og her følger nogle eksempler.

Energiisolering

Som navnet antyder, handler energiisolering om at nedsætte energiforbruget i boligen. Opvarmning er en stor post på boligbudgettet uanset om energien stammer fra fjernvarme, el, olie eller sol. Hvis store dele af varmen så forsvinder ud af boligen på grund af dårlig isolering, bliver varmeregningen unødig stor. En energiisolering fokuserer på de steder, hvor varmetabet er størst f.eks. via krybekælder, kuldebroer eller loft.

Hulmursisolering

De fleste boliger bygget i perioden 1920-1970 er opført med hulmur dvs. en ydermur, et hulrum og en indermur. Olien var billig så der var ingen grund til at bruge penge på isolering. I dag er alle former for opvarmning dyr og en oplagt måde at holde på den dyre varme på, er ved at hulmursisolere. Der findes en lang række produkter på markedet med hver deres fordele og ulemper og består oftest af granulat lavet af polystyren, glasuld, papir, mineraluld eller perlite.

Facadeisolering

Ydervægge der ikke er lavet som hulmur, kan grundlæggende efterisoleres på to måder: udefra og indefra. Isolering udefra er den mest effektive måde at isolere på, men den ændrer på husets udseende og arkitektur. Tagudhæng bliver mindre og murhuller ved døre og vinduer bliver dybere. Isolering indefra ændrer ikke husets udseende men boligens indvendige areal bliver mindre. Radiatorer og elkontakter skal flyttes, og der skal sættes nye fodpaneler op ved lysninger, døre mv. Endelig er der en lille risiko og råd og/eller skimmelsvamp, hvis arbejdet ikke bliver gjort 100% korrekt.

Lydisolering

En helt anden form for isolering er lydisolering. Mange boliger i Danmark er stærkt plaget af trafikstøj og/eller nabostøj, og her kan en løsning være, at lydisolere boligen med specielle lydabsorberende plader.

Uanset hvilken type af isolering du efterspørger, så bør du som det første indhente 3 gratis isolatør tilbud, så du hurtigt kan danne dig et overblik over opgavens omfang.