Find en billig gartner med 3 gratis tilbud

Find en billig gartner med 3 gratis tilbud
BILLIG-GARTNER.DK |
Så blev det sommer og naturen er eksploderet! Det er både godt og skidt for din have. Det gode er, at det langt om længe er blevet sommer, og blomster, buske og træer er sprunget ud i et væld af flotte farver. Det der ikke er så godt er, at ukrudtet, græsplænen og hækken også er eksploderet og gror for fuld fart i alle retninger.

Det er sådan set bare med at komme i gang med havearbejdet – der vil være rigelig at gå i gang med i de næste 4-5 måneder. Er du haveentusiast og elsker sorte negle, så er alt godt. Men hvis du nu ikke interesserer dig for havearbejde eller ikke har tid eller kræfter til det – hvad så? Haven skal passes uanset hvad, ellers gror den fra dig og naboerne begynder at klage over alle de ukrudtsfrø, der blæser ind over hækken. Måske kan du få familie eller venner til at give en hånd med, men det synes de helt sikkert ikke er sjovt i længden.

Få 3 gartner tilbud – gratis og uforpligtende

Den smarteste løsning på dine haveproblemer er naturligvis at få professionel hjælp fra en effektiv havemand/gartner. Det er uanset om det drejer sig om en enkelt opgave eller du har brug før løbende pasning hen over sommeren. Er det dyrt at hyre en professionel gartner? Nej, det kan sagtens ende med at blive meget billigere end du tror.

Måden at finde en billig professionel gartner på, er at få 3 tilbud på havearbejdet. Du kan – fuldstændig uforpligtende og gratis – indhente 3 gartner tilbud på alle de opgaver, du har brug for at få udført i din have f.eks.:

  • Græsslåning

  • Hækklipning

  • Vanding

  • Træfældning

  • Stubfræsning


Hvis du netop er flyttet ind i et nybygget hus, så ligner haven sikkert noget, der løgn – dvs. den består primært af jordbunker i forskellige størrelser. Her kan det også være en god idé, at få 3 tilbud på at få omdannet jordbunkerne til den smukke have, du altid har drømt om.

Træer som fokuspunkt

Små, højstammede træer begrænser ikke mulighederne for underplantning; her er det skyggeelskende neuchera (alunrod) blandet med lysende eupnorbia (vortemælk) og anemlsla (bynke), som fremhæver de spættede skyggevirkninger, især hvis man vælger et flot eksemplar med hængende grene. Hvis pladsen er meget begrænset. så overvej frugttræer mod en solrig, sydvendt mur eller espalier.

Beskriv dine ønsker og krav til gartneren

Konceptet 3 tilbud betyder, at du ikke skal spilde en masse tid på at finde nogle gartnerfirmaer, og prøve at få tilbud fra dem. Med 3 tilbud går på nettet (f.eks. på Billig-gartner.dk) og beskriver i et tilbudsskema, hvilke have/gartner opgaver, du ønsker tilbud på. Det tager under 4 minutter og derefter sender du skemaet ind, hvorefter du er færdig. I løbet af et par dage kontakter 3 anlægsgartnere dig med deres grønne tilbud. Er det en mere omfattende opgave, skal gartneren nok lige forbi og se på projektet med egne øjne, før han kan udarbejde et detaljeret tilbud.

Med 3 gartnertilbud på bordet kan du frit vælge det tilbud, der passer bedst til dig og dit behov. Der kan være forskel på de tre tilbud og det er derfor ikke altid, at du kan sammenligne prisen direkte. Det sker, at det dyreste tilbud også er det bedste. I sommerperioden er gartnerne endvidere booket 100% så derfor kan en hasteropgave blive dyrere. Uanset hvilket tilbud du vælger, ønskes du en god varm og lang sommer i din smukke velholdte have!