Sådan undgår du at gøre rent - Få privat rengøring

Sådan undgår du at gøre rent  - Få privat rengøring
BILLIG-RENGOERING.DK |
De fleste har opdaget, at rengøring er en kamp, man ikke på nogen måde kan vinde. Selv om man gør rent hele tiden, så bliver der beskidt igen. Hvis man søger på ordet rengøringsvanvid på Google, får man 11.200 resultatet. Rengøringsvanvid er I den store danske ordbog beskrevet som: ”En overdreven trang til at gøre rent”. Psykologer kan sikkert svare på, hvorfor nogle mennesker (primært kvinder) har rengøringsvanvid. Disse personer har rengøring som højeste prioritet og alt andet har dermed lavere prioritet.

Så er der alle os, der (heldigvis) ikke lider af rengøringsvanvid. Vi finder rengøring 100% spild af kostbar tid og vi hader at spilde tiden, når der er så mange andre mere interessante ting, at tage sig til. Vi gør kun rent, når vi kan se, at nu trænger der til at blive gjort rent, men vi prøver som regel at udskyde rengøringsarbejdet til senere. Det giver ofte permanent dårlig samvittighed over, at vores hjem ikke ligner noget fra et Bo Bedre blad.

Er privat rengøring dyrt?

En ganske nem måde at undgå både rengøring og den tilhørende dårlige samvittighed på er, at bestille privat rengøringshjælp. Så enkelt er det faktisk, at løse begge problemer i ét hug. Uha, det lyder dyrt?, tænker du. Men nej, privat rengøring er meget billigere end du tror. Og Det er vel at mærke uden brug af din arbejdskollegas datter, underbetalte østeuropæere eller sort arbejde. Rockwool Fonden har undersøgt markedet for privat rengøring og nåede frem til, at den gennemsnitlige timepris lå på omkring 175,- kr.

En timepris på 175,- kr. fortæller ikke særlig meget om, hvad rengøring af din bolig koster. Hvor og hvor meget bliver der gjort rent? Og hvor lang tid tager det? 1, 2 eller 3 timer? Den smarteste måde at bestille professionel rengøring på, er at lave en liste om hvad, hvor og hvor ofte, der skal gøres rent i boligen. Her er en liste at begynde med:

  • Oprydning af legetøj mm.

  • Vinduespolering

  • Badeværelse, bruser, toilet

  • Gulvvask

  • Aftørring af alle overflader

  • Trappevask

  • Støvsugning

  • Køkken, komfur, ovn, emhætte

  • Tæppebankning

  • Levering af rengøringsmidler

  • Frekvens, dag-uge-måned


Bestil 3 gratis tilbud på privat rengøring

Overvejer du, om du gerne vil betale for at få gjort din bolig ren, så får du her et godt tip: På internettet findes der rengøringstjenester, hvor du – 100 pct. gratis og uforpligtende - kan bestille 3 tilbud på privat rengøring. 3 tilbud i hånden kan give dig et rigtig godt overblik over, hvad prisniveauet er. Priserne kan dog kun sammenlignes direkte, såfremt omfanget af alle tilbud er identiske. Tilbuddene kan omfatte forskellige services ligesom det ikke er alle rengøringsfirmaer, der selv medbringer rengøringsmidlerne.

Alle rengøringsfirmaer, som arbejder i private hjem, er fleksible så du f.eks. kan få støvsuget en gang om ugen men kun pudset alle vinduer en gang om måneden. Måske vil du den ene uge gerne have gjort badeværelset rent og den efterfølgende uge have gjort køkkenet rent. Alle disse betingelser skriver du ind i rengøringstilbudsskemaet på nettet. Når skemaet er sendt, går der kun nogle få dage før 3 lokale kvalificerede rengøringsfirmaer kontakter dig med deres gode tilbud på din rengøringsopgave. Så kan du frit vælge blandt de 3 tilbud og så er det slut med både snavset og den dårlige samvittighed.