Få 3 gratis tilbud på en billig forsikring

Få 3 gratis tilbud på en billig forsikring
3FORSIKRINGSTILBUD.DK |
Forsikring! – Det lyder gabende kedeligt. Næsten alle mennesker kigger kun på deres forsikringer, når uheldet er sket – og så er det som regel for sent, hvis forsikringen ikke svarer til uheldet. Så er der alle de mennesker, som slet ikke har nogen forsikring, for at spare lidt penge. Det fortryder de bittert, når bilen bliver stjålet eller huset brænder.

Der er nogle få forsikringer, som er lovpligtige f.eks. en ansvarsforsikring på bil, knallert, og motorcykel. Alle øvrige forsikringer er valgfri f.eks. rejseforsikring, indboforsikring, kaskoforsikring og ulykkesforsikring, og det er lige her, at mange mennesker springer over. Som sagt kan det blive en dyr besparelse, ikke at være forsikret så det tilrådes derfor kraftigt, at man forsikrer sig mod de hyppigst forekommende uheld, ulykker og situationer.

Tjek dine forsikringer én gang om året

Hvad enten du er forsikret eller ej, bør du én gang årligt vurdere din aktuelle situation og tilhørende forsikringsforhold. Måske er I blevet forældre, måske har I købt en større bil eller måske har I samlet temmelig mange værdifulde ting i jeres hjem. Her følger et par eksempler på forskellige forsikringer, som kan være aktuelle i din/jeres aktuelle situation:

  • Rejseforsikring

  • Afbestillingsforsikring

  • Jagtforsikring

  • Børneforsikring

  • Diagnoseforsikring

  • Ulykkesforsikring

  • Fritidshusforsikring

  • Arbejdsløshedsforsikring

  • Sundhedsforsikring

  • Hundeforsikring

  • Indboforsikring


Hvis du har behov for en ny forsikring eller du ønsker at finde ud af, om det er muligt at få en billigere forsikring, så kan du begynde at ringe rundt til en række forskellige forsikringsselskaber og høre nærmere om priser og vilkår. Det kommer til at tage lang tid på og det er slet ikke sikkert, du finder en forsikring, der er som du ønsker.

Få gratis 3 tilbud på forsikring

I stedet for at bruge en masse tid på at kontakte flere forsikringsselskaber, så er det mange gange nemmere bare at bestille 3 tilbud på den forsikringstype, du gerne vil have en pris på. På for eksempel Gratisforsikringstilbud.dk kan du udfylde en tilbudsformular og oplyse, hvad det er, du ønsker at tegne forsikring på. Det tager under 6 minutter at udfylde formularen, og på under 48 timer modtager du 3 konkurrencedygtige tilbud fra relevante forsikringsselskaber.

Som forsikringstager er det en superlet og hurtig måde at indhente 3 forsikringstilbud på, og det bliver endnu bedre: At indhente tilbud på forsikring på denne måde er fuldstændig gratis og helt uforpligtende - du forpligter dig ikke til at skulle acceptere et af tilbuddene men må gerne afvise dem alle uden begrundelse.

Familiens basisforsikring

Det er ikke altid, forsikringsvilkår udfærdiges ensidigt af selskaberne og derfor har karakter af adhæsionskontrakter. Forsikringsvilkår kan også være, hvad man plejer at kalde for agreeds documents. Dette er tilfældet. hvis vilkårene er blevet til på grundlag af forhandlinger med repræsentanter for en organisation, der repræsenterer potentielle forsikringstageres interesser. Som eksempel kan nævnes ‘Familiens basisforsikring’, der indeholder vilkårene for en typisk familieforsikring og benyttes af mange selskabet. Disse vilkår er blevet til på grundlag af forhandlinger mellem Forbrugerrådet og Assurandør-Societetet. Som et andet eksempel kan nævnes de sædvanlige vilkår for erhvervs- og produktionsansvarsforsikring, der er blevet til på grundlag af forhandlinger mellem forsikringsbrancens tekniske organisation SKAFOR og lndustrirådet.

Med 3 tilbud kan du nemmere sammenligne de forskellige forsikringsselskaber og deres forsikringsvilkår, så du vælger et seriøst og reelt selskab til dine forsikringer.