Sådan finder du en dygtig og billig murer

Sommeren er over os og dermed er det tid til at få udbedret alle de skader, som vinterperioden har påført din bolig. Taget på garagen er utæt, Pudset skaller af gavlen, tre fliser på terrassen er knækket og der mangler to tagsten på taget. Du kan blive helt træt bare ved at tænke på, selv at gå i gang med at udbedre alle disse skader. Hvis du ikke selv har mulighed for at udføre arbejdet, så kan du blive helt træt ved at tænke på, hvor dyrt det uden tvivl bliver at få en murer til at udføre alle disse reparationer. Inden du går ned med en depression, så læs først denne artikel færdig, så vil alting se meget lysere ud. 😊

Inden for de seneste 4-5 år er der opstået en helt ny type håndværkertjenester på nettet kaldet ”Få 3 tilbud”. Det er et ganske enkelt koncept, der går ud på, at man kan bestille 3 tilbud på den opgave, man har brug for at få en professionel håndværker til at udføre. Det er ikke bare hurtigt og nemt – det er også absolut gratis og uforpligtende.

Sådan fungerer ”Få 3 tilbud”

Lad os tage et eksempel: Du skal bruge en murer til en mureropgave på din bolig. Det er ikke afgørende, hvad det er for en mureropgave eller om den er lille eller stor på den. Det er heller ikke afgørende, om det netop er en murer du skal bruge. Der kan være overlap mellem de forskellige fag og det kan være, at det du har brug for, i stedet er en blikkenslager, en brolægger, en tagdækker, en maler, en isolatør eller noget helt femte. Uanset opgaves art skal du blot beskrive sagen nogenlunde detaljeret i et online murerskema. Det tager kun 5-7 minutter – afhængig af hvor stor din opgave er. Du slutter af med at indtaste dine kontaktoplysninger, hvorefter du sender den færdige opgavebeskrivelse ind til videre ekspedition.

Så er det bare at vente et par dage, før du bliver kontaktet af forhåndsgodkendte og kvalificerede murerforretninger, som gerne vil udføre din mureropgave. Hvis det ikke er en lille nem opgave, vil mureren sikkert gerne ud at se på opgaven, inden han kommer med et tilbud. Murerfirmaerne er bevidste om, at der er konkurrence om mureropgaven så de kommer op med nogle rigtig attraktive priser i deres tilbud.

Vælg det murer tilbud du synes bedst om

Når du har fået dine 3 murertilbud, kan du sammenligne dem, besøge murerfirmaernes hjemmesider og vurdere deres kvalifikationer og derefter vælge det tilbud, der passer dig bedst. Som tidligere nævnt er alle tilbud 100 pct. uforpligtende og det betyder, at du kan vælge at afvise dem alle, såfremt du ikke synes om dem. I praksis bliver der dog næsten altid valgt et tilbud og den stillede opgave bliver løst til den aftalte tid og pris.

Med konceptet ”Få 3 tilbud” spilder du ikke selv din tid på at ringe rundt til tilfældige murermestre for at få en pris på din opgave. Med ”3 tilbud” kommer du kun i kontakt med murerfirmaer, der virkelig er interesseret i at udføre opgaven og det sparer dig for en masse tid. Derudover sparer du også mange penge, da der ofte er stor forskel på de 3 tilbud, du modtager. Husk: Når du sammenligner priserne, skal du være helt sikker på, at de dækker det samme. Det billigste at de tilbud du modtager, er ofte også det mest skrabede – du kender måske det gamle ordsprog: ”Man får, hvad man betaler for” – og det gælder stadig i 2020.