Det kan du og din familie lave i sommerferien

Det kan du og din familie lave i sommerferien
TARUP.DK |
Sommeren nærmer sig med hastige skridt, så det er ikke for tidligt at begynde at planlægge årets sommerferieplaner. Hvis du og din familie har planer om at holde ferie i Danmark i år, kan I her få nogle forskellige idéer til, hvad I kan lave.

Tag på hyggelig campingferie

Hvis I gerne vil holde ferie hjemme i Danmark, men samtidig gerne vil lidt ud af huset og opleve noget, kan I overveje at tage på campingferie. Campingferie skal I vælge, hvis I vil have en hyggelig ferie, hvor I har mulighed for at møde nogle nye mennesker også. Der findes rigtig mange campingpladser, men på langt de fleste er der forskellige sjove aktiviteter både for børn og voksne. Campingferie er især helt ideelt, hvis I er en børnefamilie, fordi børnene kan rende rundt og lege med de andre børn på campingpladsen.

Find et stort udvalg af både nye og brugte campingvogne her. Det er dog ikke nødvendigt med en campingvogn på alle campingpladser, da mange tilbyder små hytter også.

Hold ferie hjemme i haven

Det er ikke altid nødvendigt at planlægge en hel masse for at få en hyggelig ferie. Det gode vejr og sommerstemningen gør, at det meste nok skal være hyggeligt, når I er sammen som familie. Derfor kan I også sagtens holde hele jeres sommerferie derhjemme i haven. I kan gøre haven lidt sjovere, hvis I f.eks. køber nogle havespil, et badebassin, en havetrampolin el.lign. Det er alt sammen noget, som både børn og voksne kan få meget tid til at gå med.

Udover det har der aldrig været noget i vejen med grillaftener og aftener med bål i haven. I kan riste skumfiduser og bage snobrød. Det er ofte den slags spontane og små momenter, som vi ender med at huske allerbedst.