Danske boligejere skifter det gamle lysstofrør ud med led armatur i stor stil

Danske boligejere skifter det gamle lysstofrør ud med led armatur i stor stil
PLUSLED.DK |
Der er en bølge i gang blandt danske boligejere, der skifter deres gamle belysning ud med moderne LED-belysning. I mange år har man brugt gammeldags pærer og lysstofrør, men LED-belysning har efterhånden vundet rigtig meget frem i markedet, og det er der nogle helt grundlæggende årsager til.

Da LED-belysning først kom frem, var der en udpræget tendens til, at de gav for dårligt lys og var kendt for at give et meget blåligt og ubehageligt skær. Teknologien og branchen har siden da været i rivende udvikling, og i dag kan man få LED-produkter, der er i suveræn kvalitet og giver et super godt lys.

Samtidig har LED-lys den store fordel, at det har et langt mindre strømforbrug, end gammeldags pærer og lysstofrør, samtidig med at LED-produkter holder længere, da det er baseret på diodeteknologi.

LED-armatur et af de helt suveræne produkter

Ud over at mange skifter til LED-pærer og indbygningsspots med LED, så er der nu også kommet LED-armaturer på markedet, som rigtig mange boligejere skifter til. Se fx led armatur fra PlusLED i bedste kvalitet og lækkert design. Et led armatur er specielt smart, da det typisk er et mere kompakt og flottere armatur, hvor LED-lyset er indbygget. Det betyder, at du ikke længere skal have store gammeldags armaturer siddende, som du skal skifte lysstofrørene i.

Nem opsætning og tilslutning

LED-armaturer har en anden stor fordel, nemlig at de ofte er meget nemme at sætte op. Typisk leveres de med små smarte kliksystemer, hvor man monterer et par små beslag på væg eller loft, og så kan man klikke LED-armaturer direkte deri. Gammeldags lysstofrørsarmaturer skulle desuden typisk have hver sin strømtilslutning i loftet, men med de nye LED-armaturer har mange mulighed for at serieforbinde dem med en smart “click & connect” løsning, hvor man kan sløjfe dem i enden af hinanden. Herved sparer du en masse tid til elektrikeren, og det er hurtigere og nemt at arbejde med.

Hvor bruger man typisk LED-armaturer

LED-armaturer kan benyttes et utal af steder. De kompakte armaturer med masser af lys gør dem oplagte at sætte op både indenfor som rumbelysning, under overskabene i køkkenet, som garage-belysning, og har du behov udendørs, kan de også fås i fx IP65, der er modstandsdygtig overfor fugt og beregnet til at kunne sidde ude.

Der er med andre ord et utal af gode argumenter og sikkert også grunden til, at LED-armaturer er blevet en af de helt store sællerter i LED-branchen.

Med håb om, at denne artikel har givet dig inspiration til dit eget hjem, er der ikke andet end at sige god fornøjelse med fremtidens LED-lys.