Tag på kursus og opgrader dit CV

Tag på kursus og opgrader dit CV
PROXIMO.DK |
Et CV er på mange måder værdien af éns arbejdskraft. Jo bedre ens CV er, jo mere kan du kræve i løn for dine kompetencer. Det er en god idé hele tiden at opdatere, opgradere og forbedre dit CV i form af kurser og workshops som du kan finde gratis eller betalt på nettet. Også selvom din stilling er rimelig sikker og du ikke sidder i en usikker jobposition kan der være grund til at forbedre dine kompetencer. I denne artikel kigger vi på, hvorfor det er vigtigt at du konstant holder dit CV opdateret og opgraderer det, når du kan. F.eks. kan det være en gode idé at opgradere dit CV med dette gratis email-kursus fra Proximo eller du kan finde et andet kursus hos Proximo, hvor du kan lære noget. Det er aldrig spild at forsøge at tillægge sig nye kompetencer. Specielt ikke i en tid, hvor økonomi og kunstig intelligens truer med at nedlægge mange forskellige jobs, der i dag kræver menneskelig indsats.

Find ud af, hvordan du kan forbedre dit eget CV

Det kommer selvfølgelig helt an på, hvilken stilling du sidder i, hvordan du kan opgradere og dermed forbedre dit CV. Er du kontorassistent kunne det måske være meget nærliggende med et kursus i Powerpoint eller Excel, mens det for marketing-folkene kunne være interessant at tilegne sig IT- og programmeringsmæssige kompetencer. Det hele er altid et spørgsmål om, hvilke stillinger du gerne vil have i fremtiden - og på den måde hvilke kurser du kan tage for at opkvalificere dig selv. Ved at tage de rigtige kurser og opgradere dit CV kan du på den måde stige i graderne hos din nuværende arbejdsplads eller være en interessant kandidat for andre virksomheder.

Lær hvad arbejdsgiverne kigger efter, når de søger kandidater

Når arbejdsgiverne i dag kigger efter kandidater til deres jobopslag er erhvervserfaring den allermest værdifulde parameter. Dog er der også en lang række andre faktorer, der er vigtige for arbejdsgiverne, når de skal vælge mellem, hvilke kandidater de skal kalde til jobsamtale. Her er kurser en vigtig faktor, hvorpå du kan adskille dig selv fra de andre kandidater i feltet. Hvis en arbejdsgiver skal vælge mellem én af to kandidater, og den ene kandidat har taget mange forskellige kurser, mens den anden ingen har - så kan dette være en udslagsgivende faktor og forskellen mellem et job eller et afslag.