Kalder hobby verdenen på dig?

Har du længe tænkt på, at du har haft lyst til at komme i gang med at sy dit eget tøj og strikke nogle personlige striktrøjer? Men er du måske bare ikke klar over, hvor du egentlig skal starte, og hvad du skal gøre for at komme igang? Det kan vi godt forstå. Det er jo for mange en helt ny verden at begive sig ud i, når man gerne vil starte med at sy sine egne ting. En gammel skik, som er gået lidt i glemmebogen for mange, men det skal der laves om på. Læs med her og bliv klog på, hvordan du starter ud med at blive ekspert hobby verdenen.

Syning

Det kan virke mærkeligt for nogen, at vi starter ud med syning, men det handler simpelthen om, at vi synes, det er vigtigt at lære at sy. Sy et hul i bukserne eller sy lapper på en gammel trøje. Der er så meget fast fashion i dag, og vi glemmer at huske, hvem der egentlig har lavet tøj, og til hvilken pris. Når du har fået styr på syningen med nål og tråd, kommer du kun videre med en symaskine. Den er simpelthen det ultimative våben i denne krig, og det bliver bare så meget lettere og hurtigere med den som hjælper. Det er helt investeringen værd i det lange løb, for du kommer nok ikke til at købe mange symaskiner i dit liv. Det fedeste ved symaskiner er, at de tit kommer i en kasse, som du altid kan pakke den ned i igen. Den behøves altså ikke at stå fremme hele tiden.

Strikning

Nu kommer vi til strikning, og det er egentlig rigtigt, at mange starter ud her. For det er jo egentlig meget ligetil. Du køber noget garn og nogle strikkepinde og begynder. Noget vi synes, der er vigtigt, er, at man fokuserer på ikke at købe noget garn, som er for dyrt eller for dårligt for miljøet. Strikning er sjovt, men der går mange garnnøgler til en sweater. I forlængelse af strikning kommer strikningens søster hækling. Hækling er for mange bare det samme som strikning, fordi det ikke nødvendigvis er så udfordrende, når du har fået styr på det. Men det er nu meget hyggeligt, og det kan helt sikkert anbefales. Så på med arbejdshatten og kom og ud noget find de redskaber og de garnnøgler, du skal bruge. Det er slet ikke så svært, du skal bare lige igang.