Bør man bruge et rigtigt flyttefirma?

Bør man bruge et rigtigt flyttefirma?
FLYTTE-TILBUD.DK |
Skal du til at flytte, så tænker du sikkert, at den billigste måde må være at gøre det selv. Det er i princippet også rigtigt for det er bare at låne en kassevogn eller en trailer, og ringe til nogle af vennerne. Hvis dette lyder for nemt, så er det fordi det sandsynligvis i virkeligheden ikke er så nemt. Det er slet ikke sikkert at venner og familie har lyst til at bruge en dag på at få ondt i benene og ryggen, for en pizza og et par øl. Venner og familie er heller ikke professionelle flyttefolk og kan nemt komme til at tabe en flyttekasse ned ad trappen eller lave en fed ridse i en skabslåge. Måske har du også mere og tungere indbo end der kan være i en kassevogn.

Et professionelt flyttefirma

En måde at undgå det netop beskrevne, er naturligvis at hyre et professionelt flyttefirma til at varetage flytningen på sikker vis. Det kan faktisk vise sig at blive både den billigste og den sikreste løsning i den sidste ende. Når en flytning udføres af et rigtigt flyttefirma, foregår det professionelt, sikkert og hurtigt, og et flyttefirma har naturligvis alle relevante forsikringer i tilfælde af, at der alligevel skulle gå noget galt. En professionel flyttemand kan derudover udlåne alle de flyttekasser, forede kasser, garderobekasser osv., som du skal bruge. Alt dit indbo pakkes forsvarligt ind i tæpper, når det placeres i flyttelastbilen, så det står sikkert under hele transporten.

Er flyttetilbuddet dyrt eller billigt?

Hvis du læser denne artikel og derefter beslutter dig for at hyre et rigtigt flyttefirma, så skal du ud at lede efter en flyttemand og et flyttefirma. Det er ikke særlig sandsynligt at du allerede kender et godt og billigt flyttefirma, så måske spørger du rundt i familien, blandt vennerne og på Facebook. Her får du et eller to forslag til firmaer som du ringer til og får en pris. Da du ikke har noget at sammenligne med, har du ingen idé om, hvorvidt tilbuddet er dyrt eller billigt. For at undgå at blive snydt, har du derfor brug for flere tilbud. Så nu skal du i gang igen med at finde flyttefirmaer og indhente tilbud, og det kan du bruge meget tid på. En anden meget smartere løsning er at bestille 3 gratis flyttefirma tilbud.

Få 3 gratis flyttetilbud

På internettet kan du på under 10 minutter udfylde et skema med informationer om, hvorfra og hvortil der skal flyttes, antal værelser, evt. flyttedato osv. Når du har sendt skemaet ind, er du færdig og kan lægge dig tilbage på sofaen. Flytteopgaven bliver herefter udsendt til forhåndsgodkendte lokale flyttefirmaer, som så kan byde på flytteopgaven. Maksimalt 3 flyttefirmaer modtager dine kontaktoplysninger – på den måde bliver du ikke tæppebombet med tilbud fra den ene sultne flyttemand efter den anden.

Med 3 tilbud på bordet, vælger du selv det bedste tilbud til flytningen. Det er 100 % gratis og uforpligtende at bestille 3 gode flyttetilbud, og du kan derfor afvise den alle. Det normale er dog, at tilbuddene er så gode, at det kan være svært at vælge. Tjek eventuelt firmaet på nettet inden du indgår en aftale.

I stedet for, at du skal bruge tid på at finde 3 flyttefirmaer for at få dine tilbud, så er det nu flyttefirmaerne, der skal kontakte dig med deres tilbud – så kan det ikke blive nemmere (for dig). Held og lykke med din næste flytning!