Forkæl dig selv og en du holder af med et spaophold

Trænger du til at komme lidt væk fra den travle hverdag, og har du brug for at komme helt ned i gear og slappe af? Så kan det være, at du trænger til at forkæle dig selv, og det kan meget vel være med et spaophold. Inviter dig selv og din kæreste eller en veninde med på et spaophold her på Bornholm og oplev, hvordan dine energiressourcer bliver tanket op.

Alle bør forkæle sig selv en gang imellem

Selvforkælelse er noget, som vi danskere ofte glemmer. Mange er til gengæld rigtig gode til at forkæle dem, de holder af, men når det kommer til en selv, er det typisk ikke noget, der fylder ret meget. Det skal der laves om på. Selvforkælelse er nemlig en investering i dig selv, og det kan være med til at give dig selv et energiboost samt mere overskud og nærvær i hverdagen.

Der findes rigtig mange forskellige måder at forkæle sig selv på, og det gælder først og fremmest om at finde ud af, hvad du selv har lyst til, og ikke mindst hvad du har brug for. Et spaophold er blot eksempel på, hvordan du kan forkæle dig selv og samtidig komme helt ned i gear. Af andre eksempler kan nævnes:

  • Restaurantbesøg
  • Massagebehandling
  • En tur hos frisøren
  • En miniferie.

Du kan også købe den fantastiske kjole, som du længe har gået og kigget på, hvis det er noget, som du hellere vil, eller du kan afsætte en hel weekend til at besøge din familie.

Sådan får du råd til din selvforkælelse

Typisk koster selvforkælelse et eller andet. Det kan sagtens gøres billigt, hvis du for eksempel bare gerne vil forære dig selv en god æske chokolade, eller hvis du mest af alt trænger til en hurtig klipning hos frisøren. Har du omvendt brug for den helt store selvforkælelsesbehandling, så koster det også.

Her kan det være en rigtig god ide at lægge nogle penge til side hver måned, så du altid har råd til at gøre noget godt for dig selv. Hvis du har en meget lav indkomst, så er det mindst lige så vigtigt, at du husker at forkæle dig selv en gang imellem.

Hvis du ikke har råd til at lægge et beløb til side en gang imellem, så kan du som et alternativ optage et lån på 1000 kr. Det er et forholdsvist beskedent lån, som ikke kommer til at koste dig ret meget i renter og gebyrer, og samtidig kan du helt selv styre, om du vil bruge alle pengene på én gang, eller om du vil dele beløbet op over flere selvforkælelsesdage.