Har du brug for en maler?

Sommerhalvåret er højsæson for boligrenoveringer og der bankes, slibes og males såvel inde som ude. Boligejere bestiller i stor stil håndværkere til såvel store som små opgaver f.eks. tømrer, maler, gulvafsliber, isolatør, anlægsgartner og maler. Især malerfirmaerne har travlt og mange har fulde ordrebøger et godt stykke ud i fremtiden. Hvad gør man, hvis man står og har brug for en maler til en opgave?

Den gammeldags måde var at bruge lang tid på selv at finde en maler, evt. ved at spørge blandt familie og venner. Herefter skulle der ringes til maleren og var man heldig, kunne man få oplyst en ca. pris på opgaven. Hvis man havde god til, så forsøgte man at finde endnu et malerfirma og endnu en pris på maleropgaven, så man i det mindste havde to tilbud, man kunne sammenligne.

Hvor blev maleren af?

Når man så havde valgt et af malerfirmaerne og aftalt en dato, var der ingen garanti for, at maleren dukkede op. Der går mange historier om folk, der har taget fri fra jobbet for at være hjemme, når håndværkeren kom – men han kom bare aldrig.

Hvis du gerne vil undgå, selv at skulle indhente tilbud fra tilfældige malerfirmaer, så får du her et godt tip. På internettet findes der flere firmaer, der tilbyder at finde hele 3 tilbud til dig indenfor en lang række forskellige håndværk – herunder malerfaget. Ikke nok med at du får 3 tilbud – det er også absolut gratis og uforpligtende for dig som forbruger.

Sådan får du 3 gratis maler tilbud

Det er ganske enkelt at bestille 3 gratis malertilbud på nettet:

 1. Du indtaster din maleropgave i en formular (det tager ca. 5 minutter).
 2. Du modtager i løbet af 2-3 dage 3 gratis tilbud fra lokale malerfirmaer.
 3. Du vælger frit det malertilbud, du synes bedst om.
 4. Du får udført din maleropgave til den aftalte pris og den aftalte tid.

Det er kun de 3 første malerfirmaer, der reagerer på maleropgaven, som får dine kontaktoplysninger. På den måde undgår du at blive kimet ned af sultne malere, som alle gerne vil have opgaven. Som allerede nævnt er modtagelse af tilbud 100% uforpligtende og gratis, og du kan derfor med god samvittighed sige nej tak til alle 3 tilbud, såfremt de ikke falder i din smag.

Fordele ved at indhente 3 tilbud på malerarbejde

Ordentlig forberedelse af muren er altafgørende for et godt malerarbejde og ofte kræves det, at den oprindelige maling først fjernes, eller at væggen skal renses for at sikre at slutresultatet bliver så godt som muligt. Et enkelt lag maling kan forbedre looket på en ejendom betragteligt. Mange nøjes med at søge online efter den billigst mulige maler men som regel koster det ikke mere at ansætte professionelle malere, og samtidig kan du have tiltro til, at arbejdet vil blive gennemført som forud aftalt.

En maler løser mange forskellige opgaver

Det er et alsidigt job at være maler og arbejdet består af meget andet end blot at male. Her kommer en liste med eksempler på opgaver, som en professionel maler kan løse:

 • Opsætning af glasvæv
 • Afrensning af graffiti
 • Epoxy behandling
 • Vinduesrenovering
 • Vådrumsmaling
 • Udendørs maling
 • Maling af træværk