Hop i haven i din fritid

Der findes rigtig mange ting at bruge sin fritid på. Hvis du godt kan lide at være i din have, kan du f.eks. bruge din fritid på at gøre lidt mere ud af din tid i haven ved f.eks. at påbegynde nogle nye projekter. Men hvilke projekter kan du egentlig gå i gang med?

Få mere hygge ind i din have

Når nu du er så heldig at have en have, kan du lige så godt gøre den så hyggelig som muligt. Det kan du gøre ved f.eks. at finde nogle behagelige havemøbler til din terrasse. Du kan også hænge en hængekøje op, hvis du vil skabe en hyggekrog i din have. Ellers kan du gøre din have mere hyggelig ved hjælp af lanterner eller olielamper. Det er specielt hyggeligt med den slags lys på sene sommeraftener.

Lav nogle nye blomsterbede

Hvis der er noget, der kan friske din have op og give liv, så er det blomsterbede. Det fede ved blomsterbede er, at du selv bestemmer, hvor de skal være, hvordan de skal se ud og hvilke blomster, der skal plantes.

Hvis du vil begynde at bruge mere af din fritid ude i haven, er det et godt sted at starte. Måske du allerede har nogle bede, der trænger til en kærlig hånd. Du kan altid plante nye blomster eller bytte rundt på dine nuværende. Hvis ikke du allerede har nogle bede, er det bare at gå i gang fra en ende af. Når du laver blomsterbede, kan det være godt at bruge spagnum til jorden.

Hvis du står med en stort set tom have, kan det godt være svært at finde ud af, hvor du lige skal begynde. Derfor kan det hjælpe dig, hvis du f.eks. laver en tegning over din have. Så kan du nemlig bedre planlægge, hvor dine bede skal være.