5 fordele ved en sengeramme til sengen

5 fordele ved en sengeramme til sengen
SENGEGURUEN.DK |
Vores seng er nok det møbel, som vi tilbringer allermest tid i. Vi sover i den hver eneste nat, og den er også det perfekte sted til afslapning med en god bog eller en hyggelig film. I weekenderne kan du sågar forkæle dig selv, din kæreste eller en anden med morgenmad på sengen. Med andre ord er sengen en vigtig del af vores hverdag, og vi kan ikke klare os uden den.

På trods af det er det nok de færreste af os, der med jævne mellemrum tager stilling til kvaliteten samt designet af vores seng. Dette kan virke en anelse besynderligt, når nu vi tilbringer så mange timer i den.

I høje tide til en ny seng?

Hvis det er ved at være et godt stykke tid siden, at du har skiftet seng, kan det tænkes, at det snart er på tide at finde en ny. I så fald er der mange forskellige muligheder for valg af seng. En af de mest fleksible løsninger må være den geniale sengeramme, som også går under navnet sengestel. Der er flere fordele ved at vælge en sengeramme, og derfor er det helt klart en løsning, som er værd at overveje.

1: Du kan selv sammensætte din egen seng

Noget af det smarte ved sengerammer er, at de giver dig mulighed for både at vælge, hvordan din seng rent æstetisk skal se ud, og samtidig har du mulighed for at vælge netop den komfort, som er bedst for dig. Du kan dermed opnå 100 % valgfrihed og sammensætte din drømmeseng. Det eneste, du skal gøre, er at vælge den perfekte sengeramme samt din foretrukne madras.

2: Mulighed for at finde en sengeramme lige efter din smag

Der findes et utal af forskellige sengerammer, hvilket betyder, at du har rig mulighed for at finde en, der er det perfekte match til indretningsstilen i dit soveværelse.

Du kan finde sengerammer til enhver smag, og det betyder, at der både er helt enkle og minimalistiske sengestel, men at der også er mulighed for at finde et mere prangende og iøjnefaldende ét.

Der er også sengestel med indbyggede skuffer, hvilket er en ideel løsning for dig, der ikke har uanede mængder plads på dit soveværelse og derfor gerne vil udnytte hver eneste kvadratmeter på bedste vis.

3: Du behøver ikke at gå på kompromis med størrelsen

Alt afhængig af hvor meget plads du har at gøre godt med i dit soveværelse, og om du oftest sover alene eller sammen med andre, vil der naturligvis være forskel på, hvor stor en seng du har behov for. Heldigvis findes der sengerammer i så godt som alle størrelser, hvilket betyder, at du både kan finde sengerammer til enkeltmandssenge, halvandenmandssenge og naturligvis også dobbeltsenge. Der er i øvrigt også sengerammer med ekstra sengelængde, hvis du har brug for dette.

4: Mulighed for at gøre et kup

Alt, der har med senge at gøre, kan løbe op i prisen og blive en dyr fornøjelse. Derfor kommer det nok heller ikke bag på nogen, at nogle sengerammer og madrasser ligger i den lidt høje ende af prisskalaen. Det er dog langt fra alle sengerammer, hvor dette er tilfældet, og du kan sagtens være heldig at finde en lækker kvalitetsløsning til en fornuftig pris.

Hos nogle forhandlere er der ofte gode tilbud, og derfor kan det give mening at holde lidt øje, inden du bare går ud og køber den første den bedste. Der vil nemlig tit være mulighed for at gøre et godt kup, hvor du får lidt ekstra for pengene.

5: Fuldend looket med et flot sengetæppe

Hvis du gerne vil fuldende din sengs look fuldstændigt, kan du med fordel tage et kig på de mange fine muligheder for sengetæpper, der er at finde på markedet. Sengetæpperne kan fås i alle regnbuens farver, så det kommer helt an på din smag, om sengetæppet skal være i en pangfarve, eller om du foretrækker nogle mere afdæmpede farver. Der er også mulighed for både at finde ensfarvede eller mønstrede sengetæpper.

Hvis du er klar til at finde den perfekte sengeramme med en skøn madras, er det om at sætte jagten i gang, så du inden længe kan få din drømmeseng.