Bliv klar til moden i foråret og sommeren 2020

Bliv klar til moden i foråret og sommeren 2020
LYKKEBYLYKKE.DK |
Årsskiftet er spændende af mange grunde – det er tid til nytårsforsæt, en frisk start og lysere dage. Men i modeverdenen er det noget helt andet, man glæder sig til, når et nyt år påbegyndes: at finde ud af, hvad der bliver det nye års største modetrends!

Trendsene i år gør modebilledet vildere, mere farverigt og fyldt med spændende snit, og der er helt sikkert noget for enhver smag, når foråret og sommeren kommer – både cool jakker, kantede blazere og store kjoler.

Modige print og masser af farver

I 2020 sker der spændende ting både med print og farver. Noget går igen fra de seneste sæsoner, mens andet – selvom det er inspireret af meget klassiske styles – er nyt.

Hvert år er som regel kendetegnet ved et bestemt print, der går igen i modebilledet, og hvor det sidste år var leopardprintet, er det i år tern, der dominerer både jakker, nederdele, bukser og kjoler. Ternene er blevet større og mere minimalistiske, men der er ingen grænser for farvekombinationerne. Selvom tern er set før og betragtes som en klassiker i modebilledet, revolutioneres det i 2020 med netop det skandinaviske minimalistiske look.

Farverne i forårs- og sommersæsonen 2020 kommer til at være præget af både neon og 80’ernes farvekoder, men du kommer overordnet set til at se mere kraft på farverne. Især stærke farver som mandarin og mint, der præges af et neon-agtigt udtryk, kommer til at være de helt store spillere i år.  Vi kommer dog stadig ikke uden om både lyse pastelfarver og klassiske farver som navy, hvid og grå.

Styles med rå materialer og oversize looks

Et af de helt store nyheder for forårs- og sommersæsonen er materialer som lak og læder, der skaber et råt look. Til foråret er det ideelt at hoppe i en læderjakke, der passer perfekt til sæsonens lune vejr, og du følger moden til fulde, hvis du vælger en i en frisk og sprudlende farve.  Hos webshoppen Lykke by Lykke kan du vælge mellem et hav af moderigtige jakker til kvinder i et væld af friske farver, tern og materialer, som for eksempel læder – hvis du er ude efter en billig og behagelig jakke, kan du være sikker på at finde den her. Den anden materialetrend i 2020, lak, er både mere skinnende, rå og vild end læder, men kan nemt styles, så det passer til vejret i foråret og om sommeren.

Kjolerne i de kommende sæsoner er igen domineret af et oversize-look. Det handler både om længden og fylden på kjolerne, og især ballonformen er in i år. De store kjoler skal gerne styles enkelt med for eksempel sandaler og diskrete accessoires, så den virkelig kommer til sin ret. Generelt, men især for kjoler, bliver blomster også en stor del af de kommende sæsoners styles. Igen i år går du ikke galt i byen med en blomstret kjole – især ikke hvis den samtidig er oversize.

Når det kommer til lige præcis forårs- og sommersæsonens accessoires, er især bøllehatten i front igen. Den skønne hat, som de fleste af os bedst husker som et levn fra 90’erne, vendte allerede forrige år tilbage. Igen i år kommer bøllehatten til at præge modebilledet, og du er helt med på moden, hvis du vælger den i bløde materialer med print eller en mere enkel, ensfarvet udgave.