Bliv klogere på den rigtige emballage til forretningen

Bliv klogere på den rigtige emballage til forretningen
BILLIGEMBALLAGE.DK |
Der findes et hav af mulighed indenfor emballage og derfor kan det være svært for dig, at finde den rigtige emballage til netop dit behov. Derudover er der et andet parameter, som kan være vigtigt og dette er prisen på emballagen. I denne artikel kan du finde mere information for at kunne fortage sig det rigtige valg.

Kategorier af emballage

Der findes en lang række forskellige emballagetyper, som du kan anvende til din situation. Forneden har vi listet nogle af de mest hyppigt anvendte emballagetyper, som kan være dig til gavn.

  • Boblekuverter

  • Forsendelsesposer

  • Lager- og plukke kasser

  • Papkasser

  • Paprør

  • Postæsker

  • Tøjposer

  • Webshops kasser


Hvis du har noget som er skrøbeligt, så er boblekuverter dit bedste valg. Dette kan være små genstande lavet af glas, smykker og alt lignende. Derudover er de også perfekte til bl.a. DVD-film og små tøj genstande.

Forsendelsesposer anvendes ofte til tekstil og ting af den art. Den anden side vil der forekomme en limstrimmel, som kan anvendes til at forsegle produkterne indeni. Hvis du sender produkter, som ikke har godt af lugt og andet fugt, så er disse poser perfekt.

Lager- og plukke kasser er det rette valg til dig, som har brug for at holde orden i mindre produkter. Disse kasser giver dig muligheden til at inddele mindre vare så der hele er organiseret og overskueligt til plukning.

Hvis du har plakat eller noget andet aflangt, som kan rulles sammen, så vil et paprør være det rigtige valg for dig. Paprøret er solidt og vil give din vare den rigtige beskyttelse til, at den ikke gør i stykker og beholder sin værdi.

Ved mindre produkter kan du anvende postæsker, som bl.a. er egnede til sko, jakker, briller og andet. Med disse æsker har du mulighed for at sende lidt større vare, som fx støvler, jakker, mobilcovers og andre sager af samme størrelse.

Hvis du sender tøj, så vil tøjposer være det oplagte valg. Disse poser er optimale til forsendelse af produkter, som ikke er gode med støv og fugt.

Poserne er optimale til forsendelse af produkter, som er sårbare overfor støv og fugt. Dette er bl.a. forskellige tekstiltyper. Poserne kan forsegles med en limstrimmel i toppen, som gør at dine produkter bliver beskyttet.

Hvad for noget emballage skal jeg vælge?

Du skal vælge emballage efter behov og derfor skal du gøre dig en masse overvejelser i forhold til netop din situation. Det første du skal tænke på er den fysiske størrelse på dine produkter. Du skal vælge emballage efter behovet på produkterne og ikke omvendt. Hvis du har mange forsendelser, kan det være, at du skal kontakte de forskellige virksomheder for at danne dig et overblik over priser og blandt andet lave en aftale med firmaet. Til sidst kan du overveje dit brands image ift. Emballagen. Hvis du sælger meget dyre smykker, så kan det være, at du kunne overveje en bestemt emballage type emballage, som er i overensstemmelsen med dit brands image.