Skift til en a-kasse med fagforening som pakkeløsning

Nogle gange kan det være uoverskueligt at have styr på, hvad man betaler til. Alle de forskellige foreninger og medlemskaber. Når regningerne skal betales, kan det virke uoverskueligt. Det er blandt andet derfor, at det er smart at skifte til en fagforening der også har en a-kasse inkluderet. Så er der lige pludselig mindre at have styr på. Skift fagforening med akasse-fagforening.dk, her er det så nemt og simpelt som muligt.

Når en a-kasse og fagforening hænger sammen
For mange kan det være mærkeligt, at man både skal være medlem af en fagforening og en a-kasse. At man ikke blot kan nøjes med en af delene. Dog er det to vidt forskellige ting. En a-kasse er en slags økonomisk forsikring. Det gør altså, at du har en indtægt, skulle du blive arbejdsløs og jobsøgende. En fagforening fokuserer kun på at tale din sag og sikre dig juridisk hjælp. Samtidig er det også ofte dem der forhandler din løn og rettigheder, da vi i Danmark har tradition for ikke at have nogen lovbestemt minimumsløn. Derfor er det vigtigt at være medlem af både en fagforening og en a-kasse. I dag findes der mange gode pakkeløsninger, så du kan være medlem af begge dele samme sted. Så behøver du ikke at skulle betale flere kontingent eller have overblik over to forskellige foreninger. I stedet er det nemt og simpelt samlet ét sted. Sådan en kombination kan du eksempelvis få hos Krifa, Frie, eller Det Faglige Hus.

Krifa
Krifa, eller Kristelig Fagbevægelse, er en faglig organisation med mere end 100 år på bagen. Fokus er på mere dialog og mindre klassekamp – god arbejdslyst. Derfor er den også tværfaglig og tværpolitisk. Når det er en fagbevægelse, dækker det over både Kristelig Fagforening og Kristelig A-kasse. Hos dem kan du derfor vælge, om du blot vil være medlem af a-kasse, fagforening eller en pakkeløsning med begge elementer inkluderet. Samtidig har Krifa tre forskellige prisklasser: Krifa Light, Krifa Basis og Krifa Plus. I dag har de mere end 110.000 medlemmer i Danmark.

Det Faglige Hus
Det faglige hus er også et fagforbund uden noget politisk ståsted eller fagligt ståsted. Selv brander de sig på at være en “bedste og billigste” mulighed. Derfor er det en rigtig god mulighed, hvis du ikke har lyst til at bruge mange penge på hverken fagforening eller a-kasse. Overvejer du et samlet medlemskab, altså a-kasse og fagforening i et, fås dette til 545 kroner i måneden. Du kan også nøjes blot med at melde dig ind i fagforening eller a-kasse, og du kan vælge om dit medlemskab skal være fuldtid eller deltid.

Frie
Frie er også en mulighed for dig der vil have en forening der henvender sig til et bredt publikum. Der er altså ingen krav til faggruppe, men fokus er blot på den bedste service og sikring uanset titel og baggrund. Du får her mulighed for at være medlem af en a-kasse, så du får en økonomisk sikring. Samtidig kan du være medlem af deres fagforening og dermed få juridisk hjælp, når der er brug for det.