Læs disse tips inden du vælger dine havemøbler

Læs disse tips inden du vælger dine havemøbler

Nu er sommeren endelig på vej – vi får længere og længere dage, og temperaturen er på vej op. Det er det perfekte vejr at være ude i, og der er da heller ikke noget der slår en hyggelig eftermiddag i haven. Så skulle det da lige være hvis det kombineres med det perfekte sæt havemøbler! Men hvad skal du så vælge? Læs med her, og så giver vi dig vores bedste tips, så du finder et sæt havemøbler, som du bliver glad for.

Komforten er førsteprioritet
Komforten er selvfølgelig i højsædet. Derfor bør du altid være sikker på at siddekomforten er i orden. En måde at prøve det på er ved at prøve det, og gerne over længere tid, så du er sikker på, at siddekomforten også er i top efter at have siddet ned i et par timer. Prøv derfor at spørge om du kan låne bare en enkel stol med hjem, hvis du køber i en fysisk butik. Der er flere ting der skal være i orden. Armlænet skal passe til dine arme, altså hviler dine arme på armlænet, eller føles det ubehageligt? Du bør også tjekke at stolene har den rette højde og form, som passer til dig, da du ellers kan få ondt i ryggen og benene efter brug.

Polyrattan er et anerkendt mærke indenfor havemøbelsæt, som vægter kvalitet og komfort højt, og det er ofte muligt at få polyrattan havemøbler til god pris.

Design
Designet skal selvfølgelig også spille. Det er mere indbydende at sætte sig ud i haven, hvis man ved at man har nogle havemøbler, som man stolt kan vise frem. Det bliver også mere naturligt at invitere venner og familie med ud, hvis vejret er til det, hvis du har et sæt havemøbler, som du er stolt af. Det er en god ide at tænke over om møblerne passer ind i omgivelserne. Se her på din have og dit hus, og overvej hvilken farve der vil passe ind i omgivelserne.

Tænk over vægten
Du bør tænke over om dit havesæt skal stå et sted, eller om de skal flyttes rundt. Derfor skal du gerne tjekke om på vægten inden, da det hurtigt kan blive bøvlet at skulle flytte havemøbelsæt rundt, hvis de vejer et ondt år. Derudover skal de også gerne være håndterbare, altså at få fat under. Det er også en stor bonus, hvis der er mulighed for at stable dem, da de derved ikke fylder så meget.

Her fik du 3 tips til at vælge de havemøbler, som passer dig bedst. Hvis du vælger at bestille dem over nettet, så tag eventuelt ud at prøve dem i en fysisk butik, og så bestil dem over nettet – her er oftest penge at spare.