Send og modtag hurtigere og nemmere pakker med DAO

Mange har måske en idé om at det at sende pakker i dag er en kompliceret og omfangsrig proces med lange leveringstider og en ringe grad af tryghed. Men det behøver på ingen måde at være tilfældet. Distribueringsselskabet Dansk Avis Omdeling A/S (bedre kendt som DAO) har gjort det både nemmere og hurtigere at sende og modtage pakker – også hvis man er bosat på Bornholm. Leveringen er både billig og hurtig, og processen med at få sendt pakken af sted er nemmere end nogensinde før.

Leverer 365 dage om året
DAO har den helt enorme fordel, at selskabet leverer pakker 365 dage om året. Pakkerne uddeles om natten i samme ombæring som aviserne, hvilket betyder, at der spares både tid, energi og benzin. Som udgangspunkt leveres pakkerne direkte til din hoveddør, og i de fleste tilfælde vil du opleve, at din pakke er leveret og klar, når du åbner om morgenen. Er dette ikke en mulighed, vil du kunne afhente din pakke i en af DAO’s mange pakkeshops, der er fordelt ud over hele landet. I alt er der 900 pakkeshops, hvoraf hele 11 ligger placeret på Bornholm. Med andre ord vil du altså altid have en pakkeshop lige i nærheden. Du kan selv være med til at bestemme, i hvilken pakkeshop, din afsendte pakke skal afhentes.

I mange tilfælde vil der være tale om dag til dag levering med DAO, men afleverer du din pakke i en pakkeshop, når du skal sende den eller bor du på Bornholm, kan du forvente en lidt længere leveringstid på mellem 2 og 4 dage. Der er altså stadig tale om hurtig og gnidningsfri levering.

Send pakker med DAO 365 Labelless
Skal du sende en pakke med DAO kan du benytte dig af DAO Labelless, som er en smart service, der kan spare dig for at bruge tid og besvær på printere og adressekort. Servicen foregår ved, at du blot indtaster afsender og modtager samt vægten på din pakke. Når du har betalt modtager du en kode på 3 cifre, som du skriver på pakken. Herefter er den klar til forsendelse, og du kan indlevere den i en pakkeshop nær dig. Når du indleverer pakken modtager både du og modtageren en SMS, som bekræfter henholdsvis at pakken er registreret, og at der er en pakke på vej, som er sendt fra dig.

Find din forsendelse på Pakke.dk
Har du en pakke eller et brev, du skal sende, kan du med fordel besøge Pakke.dk. Hjemmesiden giver dig et hurtigt overblik over dine forsendelsesmuligheder og priser afhængigt af, hvad du skal sende, og hvor du skal sende det hen. På siden kan du sammenligne forskellige leveringstjenester, eller du kan vælge din foretrukne tjeneste. Send din pakke med DAO ved at vælge DAO på Pakke.dk. Indtast blot informationerne om, hvilken type af pakke, du ønsker at sende samt vægten og størrelsen herpå og få overblik over, hvad lige netop din pakke vil komme til at koste at sende til lige netop den adresse, du ønsker at sende den til.