Danskerne dropper taletidskortet til fordel for de billigste mobilabonnementer

I løbet af 2017 faldt antallet af abonnementer via taletidskort med 21,5%. Det er så meget at det trak det samlede antal mobilabonnementer i Danmark i en negativ retning. I sidste halvår af 2017 faldt det samlede antal mobilabonnementer i Danmark således med 0,6% medregnet befolkningstilvæksten.

Mindre tilgængeligt og mindre konkurrencedygtigt
Årsagen til nedgangen i taletidsabonnementer det forgangne år og tidligere skyldes at flere af de store teleselskaber af økonomiske og sikkerhedsmæssige hensyn har valgt ikke længere at tilbyde taletidsprodukter samtidig med at konkurrencen fra de billigste mobilabonnementer har gjort at det i endnu højere grad næsten altid kan betale sig at købe det billigste mobilabonnement fremfor taletid.

Konkurrencen fra de billige mobilabonnementer
Idag kan de billigste mobilabonnementer med inkluderet tale og data erhverves fra 49 kr. om måneden. Det gør dem til det rette valg for stort set alle kunder. I mange tilfælde undervurderer folk deres forbrug og ender med at betale mere for et taletidsabonnement end de ville have gjort havde de haft et basis abonnement eller et af de billigste abonnementer med inkluderet tale og data.

Sådan finder du det rette abonnement
På telo.dk kan du sammenligne mobilabonnementer og bredbånd. Brug oversigten for mobilabonnementer til at sammenligne pris, tale, data og fordele. Det billigste abonnement starter idag ved 49 kr. men det kan nogle gang betale sig at købe et dyrere abonnement og drage nytte af de fordele som følger med, eksempelvis udlandsdata eller musiktjenester.