Online låneselskaber bliver mere konkurrencedygtige over for bankerne

Der er mange danskere, der låner penge på nettet. Sådan har det været i mange år. I løbet af de seneste par år er det dog et tal, der er steget kraftigt. Det handler i høj grad om, at du har mulighed for at låne penge til markant bedre priser på nettet sammenlignet med før i tiden. Det betyder også, at långiverne er blevet mere konkurrencedygtige.

I denne forbindelse bør det desuden understreges, at mange banker er meget besværlige i forhold til lån til forbrug, ubetalte regninger eller deslige. Det er ikke problematisk at låne penge til sådanne formål på nettet. Her bliver der ikke stillet spørgsmål ved dit formål med lånet, eftersom deres interesse udelukkende er, at få pengene retur igen.

Har du tidligere overvejet at låne penge på nettet, men har du følt, at det har været for dyrt? Er det et par år siden, du sidst tjekkede? I så fald bør du undersøge markedet igen. Der er sket meget i løbet af de seneste par år. Det er noget, der i høj grad handler om den øgede mængde af aktører, der er med til at presse markedet og dermed også priserne.

Flere danskere er villige til at låne uden om banken
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at forbrugslån i mange år har haft et blakket ry. Der er blevet skabt et meget vidt kendt rygte om, at sådanne lån er en direkte vej til RKI og stor gæld. Faktum er dog, at det ikke er sandt. Du kan finde flere lån, der befinder sig på et fornuftigt prisniveau og derfor også er til at betale med en almindelig indkomst.

I løbet af de seneste par år er det blevet en mere udbredt viden på landsplan. Derfor er flere danskere også mere tilbøjelige til at låne penge uden om banken – det er særligt noget, der gør sig gældende for dem, der har svært ved at få et lån i banken. Det er nemlig nemmere at blive godkendt til et kviklån på nettet sammenlignet med et banklån.

Har du selv i sinde at låne penge, men har du enten ikke interesse i, at det skal foregå via din faste bankrådgiver eller har du svært ved at blive bevilget et banklån? I begge tilfælde er det oplagt, at du vælger at låne penge på nettet. Det er ikke blot nemmere at blive godkendt, men du får også pengene udbetalt til din bankkonto inden for kortere tid.

Hurtig udbetaling er afgørende for mange
Der er mange danskere, der vælger at låne penge online, fordi det kan spare dem for megen besvær. Der skal ikke fremlægges lønsedler, årsopgørelser og lavet en specifik redegørelse for pengenes formål. Tværtimod, så skal du blot udfylde en låneansøgning, underskrive med NemID og vente på et svar – det får du ofte inden for et par minutter.

Efterfølgende udbetales pengene til din bankkonto. Afhængigt af tidspunktet for ansøgning, så har du mulighed for at have pengene stående på din bankkonto samme dag – i de fleste tilfælde står de dog på kontoen næstkommende hverdag. Det er ikke noget, du oplever i banken, uanset om det er Danske Bank eller en mindre lokal bank.