Indret sommerboligen på Bornholm

”Bornholm, Bornholm, Bornholm…” Rigtig mange forbinder den skønne solskinsø med en ferieø, eller en ø, hvor sommeren hvert år tilbringes. Bornholm viser sig da også fra sin allerfineste side om sommeren, hvor træerne blomstrer, og havet er roligt. Derfor er der også mange sommerboliger på Bornholm, hvor faste gæster hvert år bor, når de besøger øen. Men hvordan indretter man en bolig, som primært bruges i sommerhalvåret, så den både er hyggelig, sommerlig og ferieagtig på samme tid? Herunder får du nogle råd til, hvordan du netop kan indrette din sommerbolig på Bornholm, så den bliver indbydende år efter år.

Vælg slidstærke udemøbler
Oftest er vejret på Bornholm mildt og dejligt. Vejret på Bornholm kan dog også blive hårdt, vådt og koldt – også om sommeren. Derfor er det en god idé, at du vælger nogle slidstærke udemøbler til boligen. Udemøblerne spiller en ret stor rolle i de fleste sommerboliger, da meget af tiden netop bruges udendørs. Udemøbler kan være med til at skabe en lille oase på den danske paradisø, hvor sommeren kan nydes til fulde. Hvis du finder nogle udemøbler i et slidstærkt materiale, kan du slå to fluer med ét smæk. Du skaber det perfekte udemiljø, og du slipper for vedligeholdelse. Det er især smart, hvis du ikke er i boligen særlig ofte, og derfor ikke kan slæbe møblerne ind og ud, hver gang vejret ændrer sig.

Find din egen stil
Når du skal indrette din sommerbolig, er det naturligvis vigtigt, at du husker på, at boligen er din egen. Derfor skal indretningen naturligvis også være det. Du skal sørge for at finde din egen indretningsstil. Således vil du nemlig føle dig hjemme i boligen, selvom den kun er dit andet hjem. Hos trademax.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige møbler. Her kan du finde inspiration til, hvilke møbler du skal bruge i din indretning, og hvilken stil din sommerbolig skal have.

Find fine detaljer i naturen
Naturen på Bornholm er smuk. Den er fyldt med fine detaljer, som du med fordel kan bruge i din indretning. Find sten ved Hammershus eller muslingeskaller ved Dueodde – der er mange forskellige ting i naturen, du kan bruge. Det får dit hjem til at bære præg af hygge og kreativitet.