Hvorfor er e-cigaretten danskernes foretrukne rygestopmiddel?

Har du selv gået med overvejelserne om at stoppe med at ryge, så har du – med garanti – observeret, at du kan finde et stort udvalg af rygestopmidler på markedet. Der er mange, der forsøger dig med at gøre brug af plaster og tyggegummi med nikotin, men det er dog langt fra alle, der ser dette som en effektiv løsning.

I løbet af de senere år er der dog særligt én type af rygestopmiddel, der er blevet mere og mere populært blandt danskeren. Det er naturligvis e-cigaretten, der er tale om. Det er et middel, der bruges af en stor del af dem, der får succes med deres rygestop – og derfor er det også noget, du bør tage op til overvejelse.

E-cigaretter giver en følelse af, at ryge cigaretter
For mange handler det om, at de får en følelse af, at de faktisk ryger en cigaret, når de damper på deres e-cigaret. Der er mange, der er mindst lige så psykisk afhængige af, at ryge, som deres krop er afhængig af, at få et indtag af nikotin. Derfor er det heller ikke alle, der kan få succes ved at gå rundt med nikotinplaster.

Når du står med en e cigaret i hånden og kan inhalere dampen på samme måde som røgen fra en helt almindelig cigaret, så får du også hurtigt en meget autentisk følelse af, at du faktisk står og ryger en cigaret, som du kender det. Det er lige netop dét, der er meget afgørende for en stor del af rygerne.

Mulighed for at trappe stille og roligt ned
Det er dog i lige så høj grad en popularitet, der er blevet skabt som følge af, at du har mulighed for at trappe helt stille og roligt ned. Ved at gøre dette, står du ikke i den situation, der ender med at give rigtig mange et tilbagefald; at du går fra et stort indtag af nikotin på daglig basis til nul på blot ét døgn.

Når du skal fylde nyt e-væske på din e-cigaret, så kan du vælge at skifte en væske, der har et mindre indhold af nikotin. Det giver dig mulighed for at trappe ned i et tempo, du selv mener er passende, så du ikke oplever, at du pludselig skal vinke farvel til nikotin fra den ene dag til den anden, hvilket kan være hårdt for en fast ryger, der ryger en del.