Her finder du den mest effektive centrifugalspreder

En centrifugalspreder er god at have på hånden, hvis du skal i gang med nogle opgaver, hvor du enten skal sprede gødning, salt eller grus. Særligt er denne god at være i besiddelse af, når vinter-sæsonen starter, og terrænet bliver glat og farligt. Hos Dk-tec.dk kan du købe det unikke SnowEx-program af elektroniske centrifugalspredere. Denne form for saltspredere kan placeres på alle køretøjer, og den kan derfor både bruges, hvis du har enten en gaffeltruck, gummiged, traktor el-ler blot din egen private personbil. Derved kan du nemt og hurtigt købe dig frem til en effektiv løsning, så du undgår glatte veje til vinter.

Hvordan fungerer SnowEx-programmet?
Selve SnowEx-programmet er ret nemt at have med at gøre, da det hele styres med et styrepanel, der placeres ved føreren. Herfra kan både spredebredde, mængde og også rystning af beholderen kontrolleres, hvis dette bliver nødvendigt. Afhængig af hvad du har behov for, kan du både finde modeller til spredning af salt i fast form, spredning af salt i kombination med sand eller spredning af væske. Centrifugalsprederen er ideel til både saltning af fortov eller veje, og du vil derfor være godt dækket ind til vinter. Har du et større område, der skal saltes, vil du spare både tid og energi med en sådan saltspreder i forhold til, hvis spredningen skulle udføres manuelt.

Hvilke fordele har SnowEx-programmet?
SnowEx-programmet er kendetegnet ved en rustfri beholder, en lav vægt og en høj kvalitet. Dette betyder helt enkelt, at du kommer til at undgå belastning, og du vil opleve, at den sure pligt bliver nem, og den er hurtig overstået.

Køb din centrifugalspreder hos Dk-tec.dk
Du kan købe SnowEx-programmet hos Dk-tec.dk, hvor du tilbydes en hurtig levering af din vare. Dog kan man aldrig være for hurtig ude, når det gælder om at sikre sig mod vinteren og de hertil tilhørende udfordringer. Bestil derfor din centrifugalspreder allerede i dag og vær på forkant.